Στη ΝΟVA το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

17:01 24/4/2014 - Πηγή: AEK365

Το σχετικό δελτίο Τύπου της NOVA αναφέρει:
"H σειρά των τελικών Ολυμπιακός - ΑΕΚ για την Α1 βόλεϊ Γυναικών μεταφέρεται στο κλειστό του Ρέντη και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Κυριακή 27 Απριλίου στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports

1 τον τέταρτο τελικό ανάμεσα στις «ερυθρόλευκες» και τις «κιτρινόμαυρες». Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Τάσος Μπαϊρακτάρης και ο Ηλίας Παπαϊωάννου.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 στις νίκες έπειτα από το «σπάσιμο» της έδρας της ΑΕΚ και μπροστά στο κοινό του θα επιδιώξει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου νταμπλ, την στιγμή που η Ένωση θα προσπαθήσει να φέρει την σειρά των τελικών στα ίσια και να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή σε πέμπτο παιχνίδι στο «σπίτι» της.

Από τις 19:30 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα, με το pre game show το οποίο θα παρουσιάσει ο Παντελής Λώλης. Σε περίπτωση που ο αγώνας αναδείξει νικητή του πρωταθλήματος τότε θα ακολουθήσει Post Game Show και απονομή κυπέλλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα