Προπονητές από τέσσερις χώρες τσεκάρουν τις Ακαδημίες της ΑΕΚ

15:48 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Προπονητές από την Ελλάδα, την Αγγλία, την Ιταλία και την Ιρλανδία θα έρθουν στην Αθήνα και στο περιθώριο του προγράμματος "Elite youth football" θα παρακολουθήσουν και προπόνηση της ομάδας Νέων της ΑΕΚ, ενώ θα τους γίνει και μία παρουσίαση του τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής. Όλα αυτά γίνονται υπό την

αιγίδα της UEFA. Η ΑΕΚ ενημέρωσε σχετικά με ανακοίνωσή της:
ΑΕΚ αποδέχτηκε αίτημα από την ΕΠΟ, η οποία στο διάστημα από 23 έως 26 Σεπτεμβρίου 2013 σε συνεργασία με την UEFA θα φιλοξενήσει στη χώρα μας το πρόγραμμα "Elite youth football" και θα παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων Νέων της.

Πιο συγκεκριμένα στις 24 ή 25 Σεπτεμβρίου προπονητές από Ιταλία, Ιρλανδία, Αγγλία και Ελλάδα θα φιλοξενηθούν από την ΕΠΟ υπό την αιγίδα της UEFA και θα παρακολουθήσουν μια προπόνηση της ομάδας Νέων μας ενώ θα γίνει και μια παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας των τμημάτων της ΑΕΚ σε αυτές τις ηλικίες.

Οι επισκέψεις αυτές πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε όλες τις Ομοσπονδίες στο πλαίσιο του προγράμματος UEFA Study Group Scheme και μεταξύ άλλων αφορά και την επιμόρφωση των προπονητών όλων των Ομοσπονδιών μελών της UEFA".

Keywords
Τυχαία Θέματα