Παρουσίασε τους «νέους» ο ΠΑΟ

15:30 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Τα επτά νέα μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τους επτά ποδοσφαιριστές να εμφανίζονται αισιόδοξοι και να εκφράζουν την επιθυμία να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

- Μάρκους Μπεργκ: "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, είναι μια νέα αρχή

για μένα και στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ. Προπονούμαι, θέλω να βελτιώνομαι και να τα πηγαίνω καλά κάθε εβδομάδα. Δουλειά μου είναι να βάζω γκολ. Σκοπός μας είναι να παίρνουμε νίκες. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, τον ξέρουν όλοι στην Ευρώπη. Την φετινή σεζόν θα κάνει νέο ξεκίνημα και χαίρομαι που είμαι μέρος αυτού".
- Γιώργος Κουτρουμπής: Δείτε ΕΔΩ!
- Γκόρντον Σίλντενφελντ: "Είναι χαρά μου να βοηθώ τα νέα παιδιά. Θα το κάνω με μεγάλη χαρά. Ξέρω την ομάδα από πέρσι που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα να έρθω στον Παναθηναϊκό, άλλωστε μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο προπονητής της Ντιναμό".
- Νίκος Καρέλης: "Είμαι χαρούμενος που είμαι σε μια μεγάλη ομάδα με νέα παιδιά και καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Είναι σημαντική η επιστροφή μας στην Λεωφόρο, ο κόσμος μας στηρίζει".
- Μέντες Ντα Σίλβα: "Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα το ότι βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό που είναι μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Στόχος μου είναι να γίνουμε το νούμερο 1".
- Μεχντί Αμπεΐντ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Εύχομαι να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την σεζόν".
- Νάνο: "Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εμπειρία. Είναι ένα σημαντικό άλμα στην καριέρα μου. Βρίσκομαι εδώ με στόχο να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα