Πρόωρος τελικός και ισπανικός «εμφύλιος»

10:27 24/4/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (22:05, ΑΝΤ1)
Γήπεδο: "Ντα Λουζ", Διαιτητής: Κουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Μπενφίκα και Γιουβέντους ξεκίνησαν την περιπέτεια τους στο Europa League προερχόμενες από το Τσάμπιονς Λιγκ με τις δυο ομάδες να μετράνε, στα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει ως τώρα, από πέντε νίκες και μια ισοπαλία.
Και οι δυο ομάδες είναι φαβορί για την κούπα με την Μπενφίκα να μην υπολογίζει στους τραυματίες

Σίλβιο και Σάλβιο ενώ αμφίβολος είναι ο Φέισα. Ο τραυματίας Πέπε είναι ο μοναδικός απών από την Γιουβέντους.
Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν, μια στο κύπελλο πρωταθλητριών και μια στο κύπελλο UEFA, και πανηγύρισαν από μια πρόκριση.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:05, Novasports 2)
Γήπεδο: "Σάντσεθ Πιθχουάν", Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Τα εφετινά ημιτελικά του Europa League περιλαμβάνουν ισπανική ταυρομαχία με Σεβίλλη και Βαλένθια να διεκδικούν το εισιτήριο για τον τελικό στο Τορίνο.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες κοντράρονται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στα δύο φετινά τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα, η Βαλένθια μέτρησε μια εντός έδρας νίκη με 3-1 και μια ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Σεβίλλης. Αγωνιστικά, υπάρχουν αρκετά προβλήματα, που προκαλούν «πονοκεφάλους» στους δύο προπονητές. Η Σεβίλλη θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Κόκε, τους τραυματίες Κριστοφόρο και Τσερνίσεφ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μορένο. Εκτός πλάνων για τη Βαλένθια είναι οι τραυματίες Άλβες, Ρουίς, Κόστα και Σεντέρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα