Πρόκριση στα πέναλτι

21:15 18/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Κέρκυρα, οι Φαίακες πήραν την πρόκριση επικρατώντας με 6-5 στα πέναλτι της Δόξας Δράμας (1-1 κ.α, 2-2 παρ).Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Στόικο στο 22 με σουτ, όμως πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί τους, ήρθε η ισοφάριση από τον Ζορμπά, δύο λεπτά αργότερα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα, μιας και ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Δραμινούς Στόικος, είχε δοκάρι στο 41'.

Στην παράταση οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να

προηγηθούν με τον Βενέτη στο 105', ενώ πέντε λεπτά πιο νωρίς ο Κόντος με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Δαύκου. Στο 113' όμως η Δόξα κέρδισε πέναλτι, με τον Στόικο να ευστοχεί κάνοντας το 2-2 και στέλνοντας το ματς στα πέναλτι. Εκεί ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε το έκτο και Ανδρεόπουλος ευστοχώντας από την πλευρά του έδωσε την πρόκριση στην Κέρκυρα.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς (106' Καραγιαννίδης), Ναγιάρ (70' Γυφτόκωστας), Σουάνης, Γκόμεζ, Κόντος, Ανδρεόπουλος, Σίμιτς (70' Καραδέμητρος), Κουτσόπουλος.

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Δαύκος, Κίκοφ, Κάσσος, Στόικος, Μουδούρογλου (68' Αμανατίδης), Ρούτσης, Μπουτζίκος, Διαμαντόπουλος (78' Χιντασέλι), Περπερίδης, Στεργιανός, Θεοδωρέλης (88' Μπέκα).

Keywords
Τυχαία Θέματα