Πρόκριση με ανατροπή για Ατρόμητο

22:13 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)

Με ανατροπή στο 90’ ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου εις βάρος του Άρη. Οι Περιστεριώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ

του Καστίγιο στο 46’, ωστόσο κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με γκολ του Φυτανίδη στο 79’ και του και του Μήτρογλου στο 90ο λεπτό. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Καστίγιο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Μέτριο ήταν το ματς στο Περιστέρι στην έναρξή του, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους. Ο Άρης είχε μια ελαφριά υπεροχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση. Η μόνη φάση που οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ήταν εκείνη του 11ου λεπτού με τον Καστίγιο να πιάνει την κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Νέτο, όμως την έστειλε άουτ από πλεονεκτική θέση.

Έπρεπε να περάσουν 18 λεπτά για να ξαναδούμε κάποια φάση στον αγώνα, και συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό, όταν ο Καραγκούνης σούταρε μετά από ωραία ομαδική ενέργεια των παικτων του Ατρόμητου, όμως η μπάλα πέρασε έξω από τα δοκάρια του Βελλίδη. Σιγά σιγά οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο. Ωστόσο και πάλι οι ευκαιρίες στον αγώνα ήταν ελάχιστες. Μία από αυτές ήταν το σουτ του Μήτρογλου στο 39’, όταν συνεργάστηκαν όμορφα Τάτος, Σκόνδρας, Καραγκούνης και ο διεθνής επιθετικός μπήκε στη φάση όμως το σουτ του από πλάγια βρήκε σε σώματα αμυντικών και βγήκε κόρνερ.

Αυτή ήταν και η σπουδαιότερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης καθώς 35 δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα του Σιδηρόπουλου άνοιξε το σκορ με τον Καστίγιο. Ο Μεξικανός ένα-δύο με τον Γιαννιώτα και βρέθηκε απέναντι στον Βελλίδη όπου δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ. Στη συνέχεια ο Άρης κοίταξε να διαφυλάξει το σκορ και γύρισε λίγα μέτρα πίσω παίζοντας με αντεπιθέσεις καθώς ο Ατρόμητος που έψαχνε το σκορ είχε αφήσει κενούς χώρους.

Ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει κάποια καλή φάση για γκολ, αντιθέτως ο Ατρόμητος ανέβαζε συνεχώς την απόδοσή του και έφτασε στην ισοφάριση με τον Φυτανίδη. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ και ο Έλληνας στόπερ πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 79’.

Ο Ατρόμητος έδειχνε να θέλει πιο πολύ την πρόκριση και κατάφερε να την πάρει με γκολ του Μήτρογλου στο 90’ έπειτα από ωραία ασίστ του Τάτου. Ο διεθνής επιθετικός πλάσαρε τον Βελλίδη ο

Keywords
Τυχαία Θέματα