Ίμπρα: Ευκαιρία για τον Πεπ η Μπάγερν

18:50 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αφήσει... άφωνη την Ευρώπη με τα προπονητικά του κατορθώματα έχει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός φορ της Παρί Σε Ζερμέν, σε συνέντευξή του, υπογράμμισε πως ο γερμανικός σύλλογος παρέχει στον Ισπανό τεχνικό όλα όσα εκείνος χρειάζεται, προκειμένου να κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα γίνεται.

«Ήταν μία προσωπική απόφαση. Έκανε

αυτό που αισθανόταν πως έπρεπε να κάνει και αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό. Είναι μία σπουδαία ευκαιρία για εκείνον και πρέπει να την εκμεταλλευτεί. Η Μπάγερν Μονάχου είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες, ενώ έχει και τις κατάλληλες υποδομές. Βέβαια η νοοτροπία των Γερμανών είναι διαφορετική, όμως πιστεύω πως ο Γκουαρντιόλα έχει όλα τα όσα χρειάζεται για να κάνει την ίδια δουλειά που έκανε και στην Μπαρτσελόνα»,ήταν τα λόγια του Ιμπραΐμοβιτς.

Εκτός αυτού, ο διεθνής στράικερ των Παριζιάνων μίλησε και για τη θητεία στη γαλλική ομάδα και για τους στόχους που έχει θέσει με εκείνη, αλλά απάντησε και στα σενάρια που θέλουν από το ερχόμενο καλοκαίρι στην ομάδα να ανήκουν οι Ζοσέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Προσπαθώ εδώ και χρόνια να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ο στόχος μου. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί φέτος με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να αποκλείσουμε τη Βαλένθια, η οποία παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Για κάθε ομάδα θα ήταν σπουδαίο να έχει στις τάξεις της τόσο τον Μουρίνιο όσο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και οι δύο είναι κορυφαίοι στο είδος τους, όμως δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως και οι δύο από το καλοκαίρι θα ανήκουν στην Παρί Σεν Ζερμέν».

Keywords
Τυχαία Θέματα