«Προκλητική η αύξηση στις αποδοχές του Σάντος»

11:57 7/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φερνάντο Σάντος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΕΠΟ για άλλα δυο χρόνια με τον πρώην αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βασίλη Χατζηαποστόλου, να τάσσεται υπέρ της παραμονής του Πορτογάλου τεχνικού στην Εθνική Ελλάδος αλλά να θεωρεί προκλητική την αύξηση στις απολαβές του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis", ο Βασίλης Χατζηαποστόλου τόνισε: "Ψηφίσαμε στο σημερινό συμβούλιο για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φερνάντο Σάντος. Δεν υπήρχε αντίρρηση φυσικά διότι είναι επιτυχημένος αλλά θεωρώ ότι είναι προκλητικό στην εποχή που ζούμε, σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς να γίνεται αύξηση 44% στις αποδοχές του. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας πάντως ισχυρίστηκε ότι η ΕΠΟ δίνει τα λιγότερα χρήματα σε σχέση με άλλες ομοσπονδίες. Τελικά καταγράφηκαν οι αντιρρήσεις αλλά το θέμα δεν τέθηκε σε ψηφοφορία, διότι αποφασίσαμε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποβεί εις βάρος της Εθνικής, πριν από την προσπάθεια της στο EURO. Ήταν ομόφωνη η απόφαση διότι προέχει η σύμπνοια. Το ζητούμενο είναι να κάνουμε μια κακή εμφάνιση, όχι όπως αυτή στο Σάλτσμπουργκ, εκεί όπου δώσαμε ευκαιρία στους εχθρούς μας να πουν διάφορα για εμάς. Ας πάμε με κλίμα ενθουσιασμού, αγάπης και ομόνοιας".
Για την σύγκριση ανάμεσα στις απολαβές του Ρεχάγκελ και σε αυτές του Σάντος, ο Χατζηαποστόλου δήλωσε: "Κάποιοι συνέκριναν τον μισθό του Ρεχάγκελ με του Σάντος. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ρεχάγκελ ήταν πρωταθλητής Ευρώπης. Όταν του ανανεώσαμε το συμβόλαιο ήμασταν σε... μειονεκτική θέση, είχαμε να κάνουμε με έναν πρωταθλητή Ευρώπης που όχι μόνο μας οδήγησε στην κατάκτηση, αλλά μας έβαλε και στο γκρουπ των ισχυρών και έκτοτε η ομάδα προκρίνεται στις μεγάλες διοργανώσεις με μια εξαίρεση, γιατί παίζει με, κατά τεκμήριο, πιο αδύναμες ομάδες. Η σημερινή πρόκριση είναι πιο εύκολη από του 2004 και το αντίτιμο της παροχής υπηρεσίας προπονητή κρίνεται και κάπως έτσι. Δεν γίνεται να δίνεις αύξηση 44% στον προπονητή σε αυτές τις εποχές. Ο κ. Σάντος αμείβεται με μεικτά 930.000 ευρώ και καθαρά 650.000 συν τους διατροφολόγους, τους βοηθούς και άλλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα