Πρόκληση για Τζόκοβιτς!

20:28 18/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Νόλε, Νο.1 του ταμπλό και κάτοχος του τίτλου στο Sony Open, περνάει μπάι στον δεύτερο γύρο, όπου θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Ζιλ Μιούλερ-Λούκας Ροσόλ. Στη συνέχεια πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Φελιθιάνο Λόπεθ και στη φάση των "16" τον Τόμι Χάας ή έναν εκ των Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ-Νικολάι Νταβιντένκο. Στα προημιτελικά αναμένεται να συναντήσει τον Ζιλ Σιμόν ή κάποιον από τους Γιάνκο Τιπσάρεβιτς-Κέβιν Άντερσον.

Στην απέναντι πλευρά βρίσκεται το Νο.3 του ταμπλό, ο Νταβίντ Φερέρ. Ο 31χρονος Ισπανός ξεκινάει τους αγώνες του απέναντι

σε qualifier και για να φτάσει ως τα ημιτελικά και τον Τζόκοβιτς, μάλλον θα χρειαστεί να αποκλείσει τον Φάμπιο Φονίνι, τον Κέι Νισικόρι ή τον Ζερεμί Σαρντί και φυσικά τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο. Ο Αργεντινός θα παίξει πρώτα με Τομπίας Κάμκε ή Κάβτσιτς και πιθανότατα με Μαρθέλ Γκρανόγερς (3oς γύρος) και Χουάν Μόνακο ή Ζουλιέν Μπενετό στη φάση των "16".

Στο κάτω μέρος του ταμπλό επικεφαλής είναι ο Άντι Μάρεϊ (No.2), που φαίνεται ότι είχε τη δυσκολότερη κλήρωση! Ο 26χρονος Βρετανός μπαίνει από νωρίς στα βαθιά, αφού αναμένεται να παίξει στον δεύτερο γύρο με τον Μπέρναρντ Τόμιτς, ενώ αν προκριθεί όλα δείχνουν ότι θα αντιμετωπίσει έναν ακόμα εκπρόσωπο της νέας γενιάς, τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Αντρέας Σέπι ή Γέρζι Γιάνοβιτς μάλλον θα περιμένουν στους "16" και αν περάσουν τα φαβορί τότε θα παίξει στα προημιτελικά με Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά ή Μάριν Τσίλιτς. Στην απέναντι πλευρά του ταμπλό ξεχωρίζουν οι Τόμας Μπέρντιχ, Ρισάρ Γκασκέ, Νικολάς Αλμάγρο και Μίλος Ράονιτς και αυτοί είναι και οι επικρατέστεροι για πρόκριση στην τετράδα.

Οι αγώνες για το κυρίως ταμπλό του δεύτερου Masters της χρονιάς ξεκινούν την Τετάρτη (20/3) και θυμίζουμε ότι δεν θα αγωνιστούν για διάφορους λόγους οι Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ, Στάνισλας Βαβρίνκα, Μάρντι Φις, Μάρκος Παγδατής και Έρνεστς Γκούλμπις.

Keywords
Τυχαία Θέματα