Έρχεται μάχη Αζαρένκα-Σαράποβα

20:04 18/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η 31χρονη Αμερικανίδα, Νο.1 του ταμπλό, περνάει μπάι στον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Μαϊάμι, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Φλάβια Πενέτε-Τζοάνα Λάρσον. Για να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, μάλλον θα χρειαστεί να αποκλείσει τη Λούσιε Σαφάροβα ή την Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα στη φάση των "16" και τη Να Λι ή την Κάρολιν Βοζνιάκι στα προημιτελικά.

Στην άλλη πλευρά του πάνω μέρους του ταμπλό βρίσκεται η Ραντβάνσκα (Νο.4), που αρχικά θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα Σου Γουέι Σιέ-Λέσια Τσουρένκο και μέχρι την

τετράδα πιθανότατα θα βρει στον δρόμο της τη Μόνα Μπαρτέλ (3ος γύρος), τη Βίνους Γουίλιαμς ή τη Σλόουν Στίβενς (στις "16") και την Πέτρα Κβίτοβα ή τη Μαριόν Μπαρτολί (προημιτελικά).

Η Αζαρένκα, Νο.2 του ταμπλό, ξεκινάει στον δεύτερο γύρο με ματς κόντρα στην Μάντισον Κις ή σε τενίστρια που θα έρθει από τα προκριματικά και μάλλον θα βρει στον δρόμο της τη Ρομπέρτα Βίντσι (στις "16") και την Αντζελίκ Κέρμπερ (προημιτελικά).

Η Σαράποβα, τέλος, ως Νο.3 του ταμπλό βρίσκεται απέναντι από τη Βίκα και η πρώτη αντίπαλός θα προκύψει από τον αγώνα της Ετζενί Μπουσάρ με αθλήτρια από τα προκριματικά. Μετά αναμένεται να συναντήσει ξανά τη Μαρία Κιριλένκο ή την Κλάρα Ζακοπάλοβα (στις "16") και τη Σάρα Εράνι ή την Άνα Ιβάνοβιτς (προημιτελικά).

Τα ματς του κυρίως ταμπλό ξεκινούν την Τετάρτη (20/3) και η νικήτρια του τουρνουά παίρνει 1.000 βαθμούς και 724.000 δολάρια.

* Εκτός τουρνουά έμεινε η Λένα Δανιηλίδου, μετά την ήττα της με με 2-0 σετ (6-1, 6-2) από την Γκαλίνα Βοσκομπόεβα στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα