Προκαλεί τους Βραζιλιάνους ο Ντιέγκο Κόστα (φωτο)

15:31 14/6/2014 - Πηγή: AEK365

Από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα με την Ολλανδία άκουγε αποδοκιμασίες κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα. Ο Ντιέγκο Κόστα, απάντησε στα γιουχαϊσματα, προκάλεσε τον κόσμο, όμως... δεν του βγήκε σε καλό.

Το «βαρύ πυροβολικό» της Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε... άσφαιρο στην πρεμιέρα της εθνικής ομάδας της Ισπανίας στο φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας και η πολύ κακή του βραδιά στην αναμέτρηση με τους «οράνιε», συνδυάστηκε από τη συντριβή με σκορ 5-1.

'Όσοι Βραζιλιάνοι βρέθηκαν στις εξέδρες της «Arena Fonte Nova», το βράδυ της Παρασκευής, αποδοκίμαζαν τον Ντιέγκο Κόστα

κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα, δείχνοντάς του την απέχθειά τους για το γεγονός πως επέλεξε να παίξει με την Ισπανία και όχι με τη «σελεσάο».

Ο διεθνής φορ, στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε, απάντησε σε αυτές τις φωνές που άκουγε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάνοντας την κίνηση με το δάχτυλο που σημαίνει «σωπάστε»...

Φυσικά, ήταν στη φάση του πέναλτι που κέρδισε και που ξέρει και ο ίδιος ότι ουδέποτε τον ανέτρεψε ο Ντε Φρέιλ, με τον Τσάμπι Αλόνσο να ανοίγει το σκορ στο 26ο λεπτό.

Ό,τι ακολούθησε από το... πάρτι των Φαν Πέρσι και Ρόμπεν έκανε τον Ντιέγκο Κόστα να μετανιώσει για την πράξη του, ωστόσο, τέτοια ώρα τέτοια λόγια...

Πηγή : www.coppa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα