Η δυνατή Ελλάδα, απέναντι στη καλύτερη γενιά της Κολομβίας

14:23 14/6/2014 - Πηγή: AEK365

Με τον Φερνάντο Σάντος στο τελευταίο του τουρνουά ως ομοσπονδιακός προπονητής, η Εθνική Ελλάδοςταξιδεύει στη Βραζιλία για τη διάκριση και την καλή παρουσία. Μία ομάδα που είναι από τις πλέον σκληροτράχηλες.

Η άμυνα είναι το σήμα κατατεθέν του «μηχανικού», υπάρχει δίψα για διάκριση σε έναν όμιλο που δεν είναι απαγορευτικά τα όνειρα για πρόκριση. Απέναντι στις Ιαπωνία, Ακτή Ελεφαντοστού και Κολομβία θα αντιμετωπίσει στην ουσία τρεις

διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου που όμως δεν έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν μία ενδεχομένως δύσκολη κατάσταση ειδικά αν βρεθούν πίσω στο σκορ.

Η συνέχεια του αφιερώματος, η πιθανή ενδεκάδα και όλο το ρόστερ εδώ

Μία από τις πιο επιτυχημένες - αν όχι η πιο επιτυχημένη - γενιά της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Εθνικής Κολομβίας ταξιδεύει στην Βραζιλία με ελπίδες πρόκρισης και διάκρισης.

Η εύκολη πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφεραν την Κολομβία και πάλι σε Μουντιάλ μετά το 1998. Πολλοί θεωρούν πως όλη η ομάδα στην ουσία είναι ο «μεγάλος» Φαλκάο (τραυματίας και αμφίβολος για το Μουντιάλ) η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική.


Η συνέχεια του αφιερώματος, η πιθανή ενδεκάδα και όλο το ρόστερ εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα