Πρώην παίκτης του Πανιωνίου για βοηθός του Πεπ

20:42 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κρίστιανσεν που μιλάει άπταιστα ισπανικά και γερμανικά δήλωσε στο «Sport1»: «Όχι μόνο θα ήθελα να δουλέψω με τον Πεπ στην Μπάγερν αλλά θα εκπληρωθεί ένα όνειρό μου. Γνωρίστηκα με τον Πεπ το 1991 σε ένα φιλικό της Μπαρτσελόνα με την τοπική του ομάδα. Από τότε έχουμε αναπτύξει μια στενή φιλία. Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο για το ποδόσφαιρο, μιλάμε την ίδια γλώσσα ποδοσφαίρου και μέναμε σε διπλανά σπίτι στην Βαρκελώνη. Εάν ο Πεπ

με πάρει μαζί του στο Μόναχο...όπως είπα και πριν θα είναι ένα όνειρο για μένα».
Για το τι καθήκοντα θα έχει εάν προσληφθεί ως βοηθός του Γκουαρδιόλα, ο Κρίστιανσεν είπε: «Δεν έχω μιλήσει απευθείας μαζί του προσφάτως αλλά με κάποιους ανθρώπους από το περιβάλλον του. Με τους Βαυαρούς δεν είχα επαφή. Όμως γνωρίζω τον Πεπ πολλά χρόνια και ξέρω πολύ καλά πως στην πρώτη του συνέντευξη θα μιλήσει στα γερμανικά. Ο Πεπ είναι μια διάνοια και γλωσσομαθής. Ξέρω πως έχει πέσει με τα μούτρα στην εκμάθηση γερμανικών. Όμως η δουλειά του προπονητή είναι πλέον πολύ πολύπλοκη και χρειάζεται ένα σύνδεσμο με τους παίκτες. Έναν διαμεσολαβητή ως βοηθό στην νεανική ομάδα της Μπάγερν».
Τέλος μίλησε και για το τι θα συναντήσει ο Γκουαρδιόλα στην Μπάγερν: «Θα αναλάβει μια κορυφαία ομάδα. Με σωστή νοοτροπία και καλή οργάνωση. Πιστεύω πως Μπάγερν και Γκουαρδιόλα θα έχουν μια αγαστή συνεργασία. Στον Γκουαρδιόλα δεν ξεφεύγει λεπτομέρεια. Είναι πραγματικός επαγγελματίας. Δουλεύει σκληρά και αναλύει με ακρίβεια κάθε ματς. Πιστεύω πως θα πετύχει στην Γερμανία».

Keywords
Τυχαία Θέματα