Προελαύνει η Έβερτον

16:42 22/9/2012 - Πηγή: AEK365

PREMΙER LEAGUE- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΟΥΟΝΣΙ- ΕΒΕΡΤΟΝ: 3-0
Γήπεδο: Στάδιο της Ελευθερίας
Στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε η Έβερτον που καθάρισε εύκολα τη Σουόνσι με 3-0. φοβερό ματς με δεκάδες ευκαιρίες.
Η Έβερτον μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στ 2ο λεπτό ο Ανικέμπε έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Όσμαν, αλλά ο Βορμ απομάκρυνε εντυπωσιακά.
Ένα λεπτό αργότερα ο Μιραλάς έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Μιράλάς να μη μπορεί να νικήσει τον Βορμ, ενώ στο 17' η Σουόνσι είχε το πρώτο της καλό σουτ με τον Γρέιαμ με

την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Τα «ζαχαρωτά» συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν το γκολ στο 2ο λεπτό. Ο Φελαϊνί τροφοδότησε τον Ανικέμπε με κεφαλιά (ίσως να βρήκε και χέρι), ο οποίος πλάσαρε από αριστερά τον Βορμ κι έκανε το 1-0.
Στο 26ο λεπτό το σουτ του Ανικέμπε πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 33' ο Γουίλιαμς έκοψε την κεφαλιά του Φελαϊνί.
Δύο λεπτά αργότερα ο Μπέινς έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μίτσου, ενώ στο 37' η κεφαλιά του Μίτσου έφυγε μόλις άουτ.
Η Σουόνσι ανέβασε ταχύτητα και έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο 39', με τον Μίτσου να κάνει όμορφο σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Η Έβερτον τελικά κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 43ο λεπτό. Ο Πίενααρ βγήκε από δεξιά έκοψε στην περιοχή στον Μιραλάς ο οποίος πλάσαρε με τη μία και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο και πέρασε τη γραμμή, ενώ στη συνέχεια ο Βέλγος την έστειλε και στα δίχτυα με κεφαλιά.
Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Χάουαρντ απομάκρυνε με τα πόδια το πλασέ του Ρέιντζελ, ενώ στη συνέχεια ο Ντέιβις από κοντά κατάφερε να πλασάρει προς τα έξω...
Στο 49' ο Χάουαρντ έδιωξε όμορφα το πλασέ του Μίτσου, ενώ στο 52' η Έβερτον έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία.
Το σουτ του Μιραλάς από τα ύψος της περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Ανικέμπε κατέβασε την μπάλα και έκανε πανέμορφη προσποίηση, αλλά το πλασέ που έκανε στη συνέχεια, απομακρύνθηκε από τον Βορμ.
Το ματς είχε ανοίξει πολύ και στο επόμενο λεπτό ο Χάουαρντ είπε όχι σε σουτ του Κι, ενώ η Σουόνσι έμεινε με 10 παίκτες στο 58' λόγω αποβολής του Ντάιερ.
Στο 59' το φάουλ του Μιραλάς έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 66' ο Ανικέμπε έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Φελαϊνί προ κενής εστίας κατάφερε να στείλει την μπάλα στις κερκίδες.
Στο 73ο λεπτό ο Φελαϊνί έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μπρίτον έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ παρόμοια φάση και στο 77' με τον Ανικέμπε να βάζει λάθος το πόδι τυ και να αστοχεί μέσα από τη μικρή περιοχή.
Η Έβερτον συνέχισε να πιέζει και στο 80' ο Βορμ είπε όχι σε σουτ του Ανικέμπε, ενώ στο ίδιο λεπτό ο άσος της Έβερτον σούταρε άουτ από πολύ κοντά.
Τελικά το 3-0 για την Έβερτον ήρθε στο 82ο λεπτό, με τον Μπέινς να εκτελεί ένα φάουλ από αριστερά και τν Φελαϊνί με κεφαλιά να αφήνει άγαλμα τον Βορμ. H Σουόνσι είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις σε φοβερό φάουλ του Ντε Γκούζμαν και στη συνέχεια ο Σέχτερ κόπηκε μέσα στην περιοχή
ΣΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα