«Ας καπνίζει όσο θέλει αρκεί να βάζει γκολ»

16:03 22/9/2012 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατα βρετανικά δημοσιεύματα ήθελαν τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να καβγαδίζει με τον Μάριο Μπαλοτέλι για τα νυχτοπερπατήματα και για τα πολλά τσιγάρα που κάνει ο Ιταλός επιθετικός με τον συμπατριώτη του τεχνικό να εξηγεί πως ο Μπαλοτέλι μπορεί να καπνίζει όσο θέλει αρκεί να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Αν o Μάριο θέλει να καπνίζει είναι δικό του πρόβλημα, όχι δικό μου. Αν καπνίζει δέκα τσιγάρα την ημέρα και πετυχαίνει δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι, τότε αυτό είναι καλύτερο".

Όσο για τον αποκλεισμό του Μπαλοτέλι από την αποστολή για τον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για τον οποίον ακούστηκαν τόσα πολλά, ο Μαντσίνι δήλωσε: "Ο Μάριο ήταν αναστατωμένος από τον αποκλεισμό του, είναι κάτι φυσιολογικό, δεν υπάρχει παίκτης που να του αρέσει κάτι τέτοιο. Αλλά όταν έχει πέντε παιχνίδια σε είκοσι ημέρες, όπως εμείς, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις συνέπειες. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, αν θέλεις να προχωρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις είναι σημαντικό να έχει παίκτες που κατανοούν αυτή την κατάσταση"

Keywords
Τυχαία Θέματα