Πρίφτης: Πραγματικά καλύτερη η ΑΕΚ

16:09 29/3/2015 - Πηγή: AEK365

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ παραδέχθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά όσα είπε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, η οποία ήταν πραγματικά καλύτερη, καθώς έχει διαμορφώσει ένα δυνατό ρόστερ και είναι δύσκολο να παίξεις άμυνα απέναντι της. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν σκοράρουν από την περιφέρεια. Εμείς σε αυτό το κομμάτι δεν τα πήγαμε καλά, παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά

μέχρι το τέλος πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα και τους ΠΑΟ, ΟΣΦΠ στην έδρας μας. Έχουμε διακοπή και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε.

Είμαστε στην τελική ευθεία και θεωρούσα πιο σημαντικό ματς αυτό με τον Πανιώνιο. Το πλεονέκτημα παίζει ρόλο, αφού δίνει ώθηση στη γηπεδούχο ομάδα, που έχει ένα παραπάνω σπρώξιμο από τους οπαδούς της. Αλλά συμφωνώ με τον κ. Σάκοτα, καθώς όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν εκτός έδρας».

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, με τη σειρά του, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που διαθέτει παίκτες Ευρωλίγκας και για να την κερδίσεις πρέπει να παίξεις άμυνα Ευρωλίγκας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε δύο τρίποντα και στη συνέχει χάσαμε και τη διαφορά. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε τα επόμενα παιχνίδια και θα δούμε τι έφταιξε στη διακοπή».

Keywords
Τυχαία Θέματα