«Πρέπει και θα παίξει Α1»

18:12 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

«Έχει δεθεί» με την ΑΕΚ κι αυτό κάθε άλλο παρά αντιεπαγγελματικό είναι. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει το βασικότερο μερίδιο στην καλή εικόνα, που παρουσιάζει η «Ένωση» στη «μετά την Κατερίνη εποχή» και δικαιολογημένα κάνει τη διοίκηση να χαμογελάει. Ο προπονητής του 4-0 σερί, αναζητεί το (απόλυτο) 6-0 για να φτάσει στον επιθυμητό στόχο, την τρίτη θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Α1. Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε στην «ΩΡΑ των

σπορ» και είπε με λίγες λέξεις πολλά...
«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και θεωρώ, ότι θα τα καταφέρουμε και εναντίον του Αμύντα το ερχόμενο Σάββατο, παρότι (ο Αμύντας) είναι μία επικίνδυνη ομάδα, που παίζει με ένα ιδιαίτερο στυλ, ενώ θα «καίγεται» για τη νίκη. Είναι θετικό το γεγονός ότι γίνονται καλές προπονήσεις και όλοι είναι συνειδητοποιημένοι», τόνισε ο «Πάπι».
Και συμπλήρωσε: «Η θέση της ΑΕΚ είναι στην Α1. Θεωρώ, ότι το ελληνικό μπάσκετ, που ψυχορραγεί έχει ανάγκη την ΑΕΚ. Είναι χρέος μας, λοιπόν, να καταλάβουμε την τρίτη θέση στη βαθμολογία και πιστεύω, ότι θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή της. Η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ. Έχει μεγάλη ιστορία και μεγάλο κόσμο. Ξέρετε, ότι δεν είμαι λαϊκιστής. Πάντα μιλάω από καρδιάς και τα εννοώ. Πρέπει και θα παίξει η ΑΕΚ στην Α1. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα