Το «θαύμα» με Κλωναρίδη

17:32 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Όταν στην προπόνηση της προ περασμένης Παρασκευής (27/4) ο Βίκτωρ Κλωναρίδης αποχωρούσε από το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο, υπήρχε ένας έντονος πονοκέφαλος στο προπονητικό τιμ, ενόψει των κρίσιμων αγώνων με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ εξ αρχής ήταν πολύ επιφυλακτικό και έκανε λόγο για απουσία τουλάχιστον 10 ημερών, με τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της Ένωσης να χάνει τα δύο πιο

κρίσιμα παιχνίδια αυτής της σειράς των αγώνων. Ωστόσο, η δουλειά που έγινε από τους γιατρούς, όσο και από τον Νίκο Πανταζή και το επιτελείο του, κατάφεραν για ακόμα μία φορά να πετύχουν ένα μικρό «θαύμα».

Η θλάση που είχε υποστεί ο Κλωναρίδης, παρότι δεν ήταν βαριάς μορφής, δύσκολα θα τον άφηνε να αγωνιστεί τόσο σε Τούμπα, όσα και στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και θα γινόταν αγώνας δρόμου για να προλάβει τον επόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο. Τελικά, η δουλειά του Πανταζή, που δούλεψε όλες αυτές τις μέρες μαζί με τον νεαρό άσο, απέφερε καρπούς, ο Κλωναρίδης κατάφερε να βγάλει με υψηλά στάνταρ απόδοσης ένα ολόκληρο 45λεπτο και να πετύχει ίσως το πιο όμορφο γκολ της φετινής περιόδου, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η δουλειά που γίνεται από τον Πανταζή και το επιτελείο του καταφέρνει να σπάσει όλα τα... ρεκόρ αποθεραπείας ποδοσφαιριστών, κάτι που έχει συμβεί παλιότερα, τόσο με τους Δέλλα-Λύμπε, όσο και με τον Γκούντγιονσεν, που επέστρεψε πολύ πιο σύντομα από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα