Πράγματα και θαύματα στο Λονδίνο

23:41 4/11/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: 3-3
Γήπεδο: Emirates

Η Άρσεναλ είχε στα χέρια της την πρόκριση από σήμερα βρέθηκε να κερδίζει με 3-0 αλλά τελικά η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία 3-3.

Στο 9ο λεπτό, το σουτ του Πράε, κόντραρε στον Μερτεζάκερ και πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 12' ο Μπεμπά έκοψε σωτήρια τον Ράμσεϊ. Στο 21ο λεπτό η Άρσεναλ άγγιξε το γκολ καθώς ο Σάντσες σημάδεψε το δοκάρι του Προτό και στο 24' οι «κανονιέρηδες»

άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι του Αρτέτα. Και πρν προλάβει να συνέλθει η Άντερλεχτ, δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 29'. Ο Σάντσες εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, αλλά στην επαναφορά ο Χιλιανός με βολέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 34' ο Τσέιμπερς έσωσε προ του Πράε και στο 41' ο Προτό είπε όχι σε σουτ του Γουέλμπεκ.

Στο 55' ο Γουέλμπεκ αστόχησε από καλή θέση, αλλά στο 58' η Άρσεναλ έκανε το 3-0. Ο Τσάμπερλεϊν έκλεψε την μπάλα και αφού μπήκε μόνος του από αριστερά στην περιοχή, πλάσαρε όμορφα τον Προτό. Η Άντερλεχτ απάντησε στο 61ο λεπτό, καθώς ο Καβαγιά έκανε το γύρισμα και ο Βάντεν Μπόρε από κοντά μείωσε. Μάλιστα στο 73ο λεπτό, οι Βέλγοι μείωσαν κι άλλο με το πέναλτι του Βάντεν Μπόρε και στο 89' ‘ηρθε το 3-3. Μετά από σέντρα που έγινε από δεξιά, ο Μίτροβιτς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Τσέιμπερς, Μερτεζάκερ, Μονρεάλ, Γκιμπς, Αρτέτα (62' Φλαμινί), Τσάμπερλεϊν (83' Ροσίτσκι), Καθόρλα, Ράμσεϊ, Σάντσες, Γουέλμπεκ (82' Ποντόλσκι)

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Μπεμπά (53' Ντεντόκερ), Βάντεν Μπόρε, Ντεσάχτ, Ατσεαμπόνγκ, Τιέλεμανς, Κλιέσταν, Νάχαρ, Πράε, Κοντέ (46' Καβαγιά), Σιριάκ (62' Μίτροβιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα