Πετάει για τους «16» με Σον

20:59 4/11/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΖΕΝΙΤ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 1-2
Γήπεδο: Πετρόφσκι

Με τον Σον να είναι απόλυτος πρωταγωνιστής, η Λεβερκούζεν κέρδισε με 2-1 τη Ζενίτ στη Ρωσία κι έκανε άλμα πρόκρισης.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στη Λεβερκούζεν και δημιουργήθηκε στο 8ο λεπτό, καθώς μετά από σέντρα από δεξιά, η άμυνα της Ζενίτ δεν έδιωξε σωστά και ο Μπελεράμπι έπιασε το σουτ από τ όρια της περιοχής, με την μπάλα

να φεύγει ψηλά άουτ. Στο 13ο λεπτό η Ζενίτ άγγιξε το γκολ. Ο Χουλκ εκτέλεσε από μακριά ένα φάουλ, η μπάλα έσκασε στην περιοχή και σταμάτησε στο δοκάρι του Λένο που είχε μείνει άγαλμα, ενώ στο 21' ο Ντάνι έβγαλε όμορφα για τον Κερζάκοφ, που έκανε το σουτ, αλλά ο Λένο του είπε όχι. Δύο λεπτά αργότερα η Ζενίτ έχασε ακόμη μια σημαντική ευκαιρία, καθώς ο Κερζάκοφ τσίμπησε την μπάλα προ του Λένο, αλλά βγήκε πολύ πλάγια δεξιά και δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.

Το ματς στην επανάληψη ήταν πολύ μέτριο και τελικά στο 68ο λεπτό η Λεβερκούζεν πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Σον βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από την περιοχή και με τρομερό φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Ζενίτ, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 73'. Oι Κίσλινγκ και Μπέντερ συνδυάστηκαν όμορφα και ο Σον με όμορφο τελείωμα έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεα η Ζενίτ, ήταν να μειώσει στο 88ο λεπτό. Οι Ροντόν και Ριαζάντσεφ συνδυάστηκαν όμορφα και ο πρώτος με σουτ έκανε το 2-1

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Ανιούκοφ, Κρισίτο, Λόμπερτς, Γκαράι, Σατόφ (87'Αρσάβιν), Βίτσελ, Ντάνι (79' Ριαζάντσεφ), Χουλκ, Γκαρθία, Κερζάκοφ (79' Ροντόν).

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Σπάχιτς, Γεβντάι (65' Μπένισχ), Τοπράκ, Μπέντερ, Ντονάτι, Καλχάνογλου, Μπελαράμπι, Σον, Κίσλινγκ (90+1' Κρούζε), Μπραντ (53' Ντρμιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα