Πουγιόλ: Απίθανο να πάω στο EURO

14:33 9/5/2012 - Πηγή: AEK365

Τις εκτιμήσεις που τον ήθελαν εκτός EURO 2012 λόγω τραυματισμού επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Κάρλος Πουγιόλ ο οποίος παραδέχτηκε πως μοιάζει απίθανο να μπορέσει να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας υπογραμμίζοντας πως θα ήταν άδικο να βρίσκεται στην αποστολή κάποιος που δεν είναι 100% έτοιμος.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Το βλέπω πολύ δύσκολο. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα πουν οι γιατροί, αλλά αυτή την στιγμή μοιάζει απίθανο.

Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμένα. Θα ήταν άδικο να είναι κάποιος στην αποστολή που δεν είναι 100% έτοιμος. Υπάρχουν άλλοι παίκτες δυνατοί και εγώ θα στηρίξω την εθνική. Θα είμαστε πρωταθλητές".
Για τον τραυματισμό του, ο Πουγιόλ δήλωσε: "Αυτή την φορά δεν είναι ξεκάθαρο τι τραυματισμό έχω. Θα ήθελα να αποσυρθώ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και να μην είμαι στο χειρουργείο. Ήθελα να είμαι στο EURO αλλά... Θα μου άρεσε σε αυτή την διοργάνωση να φτάσω τις 100 συμμετοχές. Δεν μπορώ να αφήσω την εθνική. Θα δω πώς θα επανέλθω και θα ενημερώσω το τεχνικό επιτελείο".

Keywords
Τυχαία Θέματα