Σάντος: Βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ ο Νικολαΐδης

14:02 9/5/2012 - Πηγή: AEK365

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα novasports.gr για την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος στα τελικά του EURO 2012, ο Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε και για την επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΑΕΚ με τον ομοσπονδιακό προπονητή να υποστηρίζει πως ο Νικολαΐδης

είναι μια βιώσιμη λύση για την Ένωση υπογραμμίζοντας ωστόσο την ανάγκη να υπάρξει ενότητα προκειμένου να φτάσει η ΑΕΚ εκεί που της αξίζει.
Ο Σάντος ρωτήθηκε και για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη τον οποίο παρακολούθησε από κοντά να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με τον Πορτογάλο τεχνικό να αποκαλύπτει πως θα έπαιρνε σίγουρα στην εθνική ομάδα τον νεαρό ποδοσφαιριστή αν ήξερε πως θα παίζει συνέχεια σημειώνοντας παράλληλα πως θα πρέπει να γίνουν άμεσα ενέργειες για να αποκτήσει ο Κλωναρίδης ελληνικό διαβατήριο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος
-Για το πως βλέπει την επιστροφή Νικολαΐδη στην ΑΕΚ:
Θεωρώ πως είναι μια βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ γιατί στο προηγούμενο διάστημα που ήταν έκανε καλή δουλειά. Σίγουρα είχαν γίνει και κάποια λάθη αλλά τουλάχιστον κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, ότι αυτός είχε τα κώτσια να βγει μπροστά και να πάρει στις πλάτες του την ΑΕΚ σε μια περίοδο που ήταν να πέσει στα τοπικά. Εκείνος την έβγαλε στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Γνωρίζω την αγάπη του και το πάθος για την ΑΕΚ, αλλά αν γίνει αυτή η επάνοδος θα πρέπει να πορευτούν όλοι ενωμένοι για να φτάσουν την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει.
-Για τους Κλωναρίδη και Αθανασιάδη:
Ο Κλωναρίδης δεν έχει ελληνικό διαβατήριο. Αυτό που έχει κάνει είναι ένα ξεπέταγμα για ένα μικρό διάστημα. Μετά χάθηκε πάλι και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκανε εκπληκτική εμφάνιση και το γκολ του ήταν καταπληκτικό Αν ήξερα ότι θα παίζει συνέχεια έτσι θα τον έπαιρνα σίγουρα. Έχει όλο το μέλλον δικό του και πρέπει να γίνουν άμεσα ενέργειες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο. Πάντως αυτό που κοιτάμε τώρα είναι η διάρκεια. Τον έχω δει να κάνει καλά παιχνίδια αλλά περιμένω να δω και διάρκεια.
Ο Αθανασιάδης βρίσκεται μέσα στο γκρουπ των 33 ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο γκρουπ που είπαμε. Τον γνωρίζω πολύ καλά, έχει συμμετοχές με την Εθνική και στις 17 Ιουνίου θα ληφθεί η απόφαση γι΄αυτόν και τους υπόλοιπους.
-Για τους στόχους της Εθνικής στο EURO:
Να εκπροσωπήσουμε επάξια την Ελλάδα. Κι αυτό για να το κάνουμε θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να δώσουμε το μάξιμουμ ώστε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι δυνατόν αυτό να γίνει. Εμείς θα κάνουμε το παν. Είναι τιμή για τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε αυτή τη γιορτή και πρέπει οι παίκτες με μεγάλη αποφασιστικότητα και συγκέντρωση να αγωνιστούν ώστε να δώσουν χαρά στον Ελληνικό λαό.
-Για το αν η Ελλάδα μπορεί να περάσει από τον όμιλο:
Σίγουρα αν δεν το πιστεύαμε καλύτερα να μην πηγαίναμε. Καλυτερα να μέναμε στον Άγιο Κοσμά να κάνουμε προπονησούλες, έχει και ωραία παραλία δίπλα (γέλια). Για να το σοβαρέψουμε τώρα, εκεί έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν πάμε μόν

Keywords
Τυχαία Θέματα