Πού πήγαν οι παίκτες που «ανέβασαν» την ΑΕΚ...

17:48 16/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η μέχρι πρότινος έκρυθμη κατάσταση στο τμήμα, αλλά και οι τελείως διαφορετικές απαιτήσεις τη φετινή σεζόν είναι οι βασικοί λόγοι της αποχώρησης των περισσότερων παικτών του περσινού (επιτυχημένου) ρόστερ. Άλλοι δεν θέλησαν να ρισκάρουν, περιμένοντας το θρίλερ που εξελισσόταν στα διοικητικά, άλλοι διέβλεψαν ότι δεν θα χωρούσαν. Στις επάλξεις παραμένουν λοιπόν (με διαφορετικό story - σκεπτικό ο καθένας) οι Γιώργος Τσιάκος, Μιχάλης Πολυτάρχου, Στέφαν Νίκολιτς και Στάθης Παπαδιονυσίου, αλλά και ο Αλέξης Φαλέκας, ο οποίος συνεχίζει πλέον ως συνεργάτης του κόουτς Ζιάγκου.

dir="ltr"> Σε ποιες πολιτείες θα βρίσκονται όμως οι υπόλοιποι του περσινού έμψυχου δυναμικού; Από τους πρωταγωνιστές, ο «mr άνοδος», Βαγγέλης Καράμπουλας, που είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, πρέπει να θεωρείται παίκτης της Καβάλας, ενώ οι Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης - Θοδωρής Τσιότρας θα είναι πάλι συμπάικτες (φέτος στον Εθνικό, παλιότερα στον Αρκαδικό). Στην Α2 θα συνεχίσει και ο βετεράνος σέντερ Δημήτρης Δέσπος, ο οποίος έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στον Ηρακλή.

Από τη νέα γενιά του περσινού ρόστερ, στο ίδιο πρωτάθλημα θα αγωνίζονται ο Βαγγέλης Δρόσος (επιστρέφει στον Ηλυσιακό) και ο Κώστας Παπαντωνάκος (μετακομίζει στο Παγκράτι). Στη Β' Εθνική συνεχίζουν ο Σπύρος Παναγιωταράς (Περιστέρι) και ο Γιάννης Στούκας (Μαρούσι), ενώ στην Α' ΕΣΚΑ ο Νίκος Ζεγκίνογλου (ΚΑΟ Μελισσίων).

Εκεί θα συνεχίσουν και δύο παίκτες των ακαδημιών, οι (δίδυμοι) Φώτης και Βαγγέλης Μαλέλης. Παρελθόν αποτελούν και άλλα δύο παιδιά που είχαν κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ο Νίκος Μπουργανός (προπονείται με τον Χολαργό) και ο Ορλάντο Μούτσα (επιστρέφει στην Ιεράπετρα).

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365