Πόρισμα-κόλαφος για Τσοχατζόπουλο

09:16 13/4/2012 - Πηγή: AEK365

Πόρισμα 103 σελίδων "καίει" τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο καθώς σε αυτό, οι Εισαγγελείς Σίσκου και Κυβέλου φέρνουν στην επιφάνεια στοιχεία από την δράση της ομάδας που είχε συστήσει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Οι δυο Εισαγγελείς ερεύνησαν τον τρόπο με τον οποίο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

απέκτησε την περιουσία του και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είχε συστήσει εγκληματική ομάδα μαζί με άλλα 14 άτομα με σκοπό το ξέπλυμα των παράνομων εσόδων του. ως δεξί χέρι του Α. Τσοχατζόπουλου εμφανίζεται ο εξάδελφός του Νικόλαος Ζήγρας ενώ σημαντική εμπλοκή προκύπτει και για την λογίστριά του Ευφροσύνη Λαμπροπούλου. Επίσης, στο κατηγορητήρια αναφέρονται τα ονόματα των Αστέριου Οικονομίδη, ο οποίος προφυλακίστηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής μετά την απολογία του στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλή, της κόρης του πρώην υπουργού Αρετής Τσοχατζοπούλου, του επιχειρηματία Γεώργιου Σαχπατζίδη, της δικηγόρου Μαρία - Ταλίτα Τσεκούρα, του Νικόλαου Γεωργουλάκη, της συζύγου του Α. Τσοχατζόπουλου, Βασιλικής Σταμάτη, του αδελφού της Παναγιώτη Σταμάτη και της θείας της Αικατερίνης Σταμάτη. Ακόμη, κατηγορούμενος είναι ο Παντελής Ζαχαριάδης και οι Οράτιος Μελάς, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης και Ευτύχιος Ατσαπάρδης.
Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα, θα απολογηθεί ο Ά. Τσοχατζόπουλος, ενώ την Τρίτη θα ακολουθήσουν οι απολογίες των Γ. Σαχπατζίδη, Ε. Λαμπροπούλου και Νικόλαου Ζήγρα, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν, οδηγήθηκαν στον ανακριτή και έλαβαν προθεσμία. Όλοι αντιμετωπίζουν κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα