Βέλλιος «δαγκωτό»

08:02 13/4/2012 - Πηγή: AEK365

Εδώ και μια εβδομάδα, η Έβερτον, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, έχει αναρτήσει ψηφοφορία για τον καλύτερο νεαρό ποδοσφαιριστή της την εφετινή σεζόν με τον Απόστολο Βέλλιο να είναι αυτή την στιγμή στην πρώτη θέση πάνω από παίκτες όπως ο Ρόντγουελ, ο Μπάξτερ και ο Μπάρκλεϊ.

Με αφορμή τα, μέχρι τώρα αποτελέσματα, ο νεαρός επιθετικός έγραψε το ακόλουθο μήνυμα στο Facebook: "Μια εβδομάδα από την έναρξη της ταυτόχρονης τριπλής ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

(για τον "παίκτη της σεζόν", το "νεαρό παίκτη της σεζόν" και το "γκολ της σεζόν" 2011/12) αισθάνομαι την ανάγκη να πω σε όλους σας, αλλά και στον καθένα και στην κάθε μια ξεχωριστά, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! για ότι μέχρι στιγμής με έχετε σταθερά πρώτο στην ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ για τον "νεαρό παίκτη της σεζόν". Η δική σας ΨΗΦΟΣ μου δίνει δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσω με περισσότερη όρεξη την μεγάλη προσπάθεια που έχω ξεκινήσει από μικρό παιδί, με απώτερο σκοπό φέτος για την ομάδα μας, την ΕΒΕΡΤΟΝ, μια όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα αλλά και την κατάκτηση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΓΓΛΙΑΣ 2012 στο ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ".

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει για ακόμη τρεις εβδομάδες και είναι ανοιχτή για όλους όσους μπουν στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας. Αρχικά μπαίνετε στο εξής Link: http://www.evertonfc.com/registration/?s=73 για να εγγραφείτε δωρεάν και στη συνέχεια, για κλικάρετε στο: http://www.evertonfc.com/awards11-12/young και δίνετε την ψήφο σας σε τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές της Έβερτον!

Keywords
Τυχαία Θέματα