«Πολύ καλή προπόνηση»

18:32 17/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ξεκίνημα με το δεξί για την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στο προολυμπιακό τουρνουά. Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ενάντια στην Βραζιλία την οποία και ισοπέδωσε με το ευρύ 23-4.Για το παιχνίδι της εθνικής μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η Χριστίνα Τσουκαλά, η οποία χαρακτήρισε το παιχνίδι ως μία πολύ καλή προπόνηση ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Καναδά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για το σημερινό ματς: «Ήταν μία πολύ καλή προπόνηση ώστε να βρούμε ρυθμό και

να είμαστε πιο έτοιμες με τον Καναδά. Θα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι οπότε μας βοήθησε να αποκτήσουμε αγωνιστικό ρυθμό. Επίσης κρατάμε την πολύ καλή άμυνα, καθώς το γεγονός ότι δεχθήκαμε 4 γκολ είναι πολύ θετικό. Η διαφορά στο σκορ έχει θετικά οφέλη και στην ψυχολογία μας για το υπόλοιπο του τουρνουά».

Για το παιχνίδι με τον Καναδά: «Μπορούμε να κερδίσουμε εφόσον παίξουμε συγκεντρωμένα σαν ομάδα και ακούμε τον προπονητή. Η νίκη θα μας δώσει ένα πλεονέκτημα για την πρώτη θέση, όμως υπάρχει κι η Ολλανδία η οποία, όπως είδαμε σήμερα, είναι πολύ κοντά στον Καναδά. Με αυτές τις δύο ομάδες θα διεκδικήσουμε την πρωτιά. Αλλά ας κερδίσουμε αύριο και μετά κοιτάζουμε τη συνέχεια. Προχωράμε αγώνα με τον αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα