Οι δημοσιογράφοι κατεβαίνουν στις εκλογές

18:03 17/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στις επικείμενες εκλογές πρόκειται να κατέβουν ως υποψήφιοι άνθρωποι από πολλούς διαφορετικούς χώρους. Έτσι, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να πολιτευθούν και από το χώρο της δημοσιογραφίας.

Θα αρχίσουμε φυσικά από τους αθλητικούς δημοσιογράφους που βάζουν υποψήφιοι και οι περισσότεροι προέρχονται από την ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, η πρώην παρουσιάστρια της Αθλητικής Κυριακής, Αννα Καραμανλή, θα

είναι υποψήφια στη Β' Αθηνών με τη ΝΔ, όπως και Αρια Αγάτσα, η οποία μέχρι πρότινος ήταν βουλευτής Βοιωτίας με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιάννης Μαμουζέλος θα είναι υποψήφιος στην Α' Αθήνας με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ Κυριάκος Μαντούβαλος θα κατέβει στον Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Τσώνης θα είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία με τη ΔΗΜ.ΑΡ.

Τέλος όσον αφορά τους αθλητικούς συντάκτες, ο Μανώλης Μαυρομάτης θα είναι υποψήφιος της Ν.Δ. στην Α' Αθηνών.

Πολλοί είναι ωστόσο και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι που είναι υποψήφιοι με κάποια κόμματα. Συγκεκριμένα:

Με το ΠΑΣΟΚ θα είναι υποψήφιοι ο Αντώνης Λιάρος του ΜEGA (περιφέρεια Αττικής), ο Διονύσης Μποτώνης της ΕΡΤ (Ζάκυνθο) και ο ιδιοκτήτης της τοπικής εφημερίδας της Πρέβεζας το «Βήμα», Δημήτρης Κατσιπανέλης.

Με τη ΝΔ θα «κατέβουν» στο Επικρατείας ο Γιάννης Μιχελάκης, η Ανθή Σαλαγκούδη από το TV 100 και την ΕΡΤ3 (Β' Θεσσαλονίκης), ο Αχιλλέας Βουνάτσος (Λάρισα), ο Στέλιος Λεύκοβιτς (Ιωάννινα), η διευθύντρια τηλεοπτικού καναλιού Φωτεινή Αραμπατζή (Σέρρες), ο εκδότης Παντελής Μαραβέλιας (Δωδεκάνησα), η Νατάσα Ράγιου (Αχαϊα) και ο Διαμαντής Σεϊτανίδης (Ηλεία).

Στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ θα βρίσκεται ο εκδότης Γιώργος Κύρτσος, αλλά και η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα (Περιφέρεια Αττικής)

Στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ θα βρίσκονται στην Α' Αθηνών, ο Μάκης Διόγος από το Star, η Δώρα Σελλά, ο Γιώργος Μπράμος, και Μάκης Γιομπαζολιά, καθώς ο Γιώργος Καρβουνιάρης (Αχαία), ο Απόστολος Ράσσιος (Τρίκαλα) και η Βασιλεία Ζερβού από τη ΕΡΑ (Κρήτη).

Ο Τέρενς Κουικ θα είναι στο Επικρατειας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ στην Α΄ Θεσσαλονίκης θα είναι η Βάνα Αγγελογιάννη. Επίσης ο εκδότης- δημοσιογράφος Χρήστος Καλατζής (Αργολίδα) και ο Βασίλης Χήτος (Ιωάννινα).

Με τη Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι υποψήφιοι ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων, Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος (Αχαϊα), και ο δημοσιογράφος της «Ναυτεμπορικής» Βαγγέλης Νικολακάκης.

Τέλος με τους Οικολόγους Πράσινους θα «κατέβει» ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος (Β' Αθηνών) και ο Απόστολος Ράσσιος (Τρίκαλα).

Keywords
Τυχαία Θέματα