«Πολύ ισχυρή ομάδα ο Πανιώνιος»

16:55 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

Το εγκώμιο του Πανιωνίου ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη έπλεξε ο προπονητής των Θεσσαλονικιών, Σούλης Μαρκόπουλος.«Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, με ποιότητα στο παιχνίδι του και πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Ο Πανιώνιος είναι πολύ ισχυρή ομάδα, ξεχωρίζει μετά τις δύο ομάδες που προηγούνται στη βαθμολογία

και παίζει πολύ καλά, ιδιαίτερα στην σκληρή του έδρα, με άμυνα που είναι αποτελεσματική και στα όρια του φάουλ, με παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο.

Έχουμε πολύ δύσκολο έργο, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι. Χρειάζεται προσήλωση στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μην χαλαρώσουμε καθόλου, γιατί ο αντίπαλος έχει την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος που θα κάνουμε ή κάθε ευκαιρία που θα του δώσουμε στη διάρκεια του αγώνα», ήταν τα λόγια του τεχνικού του «Δικεφάλου του Βορρά» στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα