«Πολλά τα οφέλη από τη συμμετοχή στο Euro 2020»

16:09 29/8/2013 - Πηγή: AEK365

Πολλαπλά θα είναι τα κέρδη τη Ελλάδας αν τελικά αναλάβει τη διοργάνωση ενός ομίλου του Euro 2020, σύμφωνα με τον Γιώργο Βούρβαχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βούρβαχη στον Sentra 103.3:

Για τη συνάντηση των παραγόντων της ΕΠΟ με τον υπουργό: «Έγινε σε πολύ καλό κλίμα, τους θέσαμε τις προϋποθέσεις, τα κακά και τα καλά αυτής της κίνησης. Τα κακά είναι ότι θα πρέπει να διατεθούν

γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ, για να προστεθούν σουίτες και νέος χλοοτάπητας. Τα οφέλη, από την άλλη, είναι περισσότερα.

Πέρα από τη διαφήμιση της χώρας μας, αναμένονται εκείνες τις ημέρες να υπάρξουν 400.000 διανυκτερεύσεις μόνο στην Αθήνα. Ο υπουργός είδε θετικά το αίτημά μας, έχουμε τη στήριξη από την πολιτεία και πήραμε το "πράσινο φως" για να προχωρήσουμε. Μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να καταθέσουμε τον φάκελο υποψηφιότητας, που θα παραδοθεί επίσημα τον Απρίλιο του 2014 και τον Σεπτέμβριο του 2014 θα ανακοινωθεί η απόφαση».

Για τη διεκδίκηση τελικού του Europa League: «Eίναι κι αυτό μέσα στις προθέσεις μας, αλλά ακόμα δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση».

Για το συνέδριο της FIFA: «Θα είναι ένα μεγάλο γεγονός, με σημαντικά οφέλη. Όλα τα έξοδα είναι πληρωμένα από την παγκόσμια ομοσπονδία, μετέχουν 1.500 σύνεδροι, δηλαδή αναφερόμαστε σε 3.000 ανθρώπους. Η μόνη απαίτηση της FIFA είναι ο συνεδριακός χώρος να είναι 3.500 τ.μ. και να βρίσκεται, εάν είναι δυνατόν, σε τουριστικό μέρος. Πέρα από την Αθήνα, μπορεί να είναι στη Μύκονο ή στα Χανιά, το ψάχνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα