Ποίημα Λαμέλα, συντριβή για Αστέρα

23:57 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-3ος ΟΜΙΛΟΣ-3η αγωνιστικη

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 5-1

Γήπεδο: Ουάιτ Χαρτ Λέιν

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από το μαγικό γκολ του Λαμέλα η Τότεναμ διέλυσε με 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης. Η αγγλική ομάδα πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ όταν στο 13' ο Κέιν με σουτ έστειλε την μπάλα να βρει αρχικά το δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα. Ο Αστέρας απείλησε στο

25' με κεφαλιά του Ζησόπουλου και τρία λεπτά μετά ο Πάρα βγήκε τετ α τετ με τον Γιορίς αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει με διπλή μάλιστα προσπάθεια. Στο 30' ήρθε το δεύτερο γκολ για τα "σπιρούνια" με ραμπόνα του Λαμέλα που πέτυχε ένα από τα τέρματα της χρονιάς. Ο Τάουνσεντ στο 40' είχε ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ. Στο 60' η Τότεναμ πέτυχε και τρίτο γκολ με σκόρερ και πάλι τον Λαμέλα που πήρε τις κόντρες και σημάδεψε σωστά με σουτ. Εννέα λεπτά μετά ο Γιορίς με εκπληκτική επέμβαση σε σουτ του Ούσερο στέρησε ένα γκολ από τον Αστέρα. Ο Κέιν στο 75' πέτυχε το 4-0 με τον επόπτη να μην βλέπει ότι ήταν σε θέση οφσάιντ. Έξι λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε το 5-0. Η Τότεναμ έμεινε με δέκα στο 87' καθώς αποβλήθηκε ο Γιορίς. Έχοντας κάνει όλες τις αλλαγές του ο Ποκετίνο έστειλε κάτω από τα δοκάρια τον Κέιν που δεν μπόρεσε να σταματήσει την εκτέλεση φάουλ του Μπαράλες που μείωσε.

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μ. Ποκετίνο): Γιορίς, Ντάιερ, Φάτσιο, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Καπουέ, Νταμπελέ, Κέιν, Λαμέλα (76'Έρικσεν), Τάουσεντ (83'Λένον), Αντεμπαγιόρ (77'Τσαντλί)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Βεργέτης): Κοσίτσκι, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Λούι, Ζησόπουλος, Ρόλε (73'Μπαράλες), Ουσέρο, Μουνάφο, Πάρα (80'Φερνάντες), Μάσα (82'Μπακασέτας), Τσοκάνης

ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: 0-4

Γήπεδο: Παρτίζαν

Η Μπεσίκτας πέρασε σαν σίφουνας από το Βελιγράδι επικρατώντας της Παρτιζάν με 4-0. Οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Κάβλακ στο 18' με τον Λούκατς να αιφνιδιάζεται και να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ήρθε και το 0-2 με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ντεμπά Μπα. Μόλις στο 52' στο δεύτερο μέρος οι "μαύροι αετοί" σφράγισαν τη νίκη τους με τον Οζιακούπ να γράφει το 0-3. Δύο λεπτά μετά ήρθε και το τέταρτο γκολ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Γκοκχάν.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Λούκας, Βολκόφ, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Ίλιτς, Στεφάνοβιτς, Ζίφκοβιτς (67'Γκρμπιτς), Ντρίντσιτς (61'Μάρκοβιτς), Πάντιτς, Λάζοβιτς (61'Νίνκοβιτς), Σκούλετιτς.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Τολγκά, Σίβοκ, Φράνκο, Μότα, Γκοκχάν (64΄Κερίμ), Κάβλακ, Χάτσινσον, Οζιακούπ (78'Κοϊμπάσι), Νέτσιπ, Μπα (69'Τοσούν), Ολτσάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα