Πογκμπά: Με Μάλμε όπως με Ολυμπιακό

14:04 24/11/2014 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη η Γιουβέντους παίζει εκτός έδρας με τη Μάλμε, για το Τσάμπιονς Λιγκ, και ο Πολ Πογκμπά υποστήριξε πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν έχει άλλη επιλογή πλην της νίκης και πρόσθεσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείξουν την ίδια φιλοσοφία που έδειξαν και στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport,ο Γάλλος

χαφ της Γιουβέντους τόνισε: "Πρέπει να νικήσουμε τη Μάλμε. Πρέπει να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς από τη Σουηδία, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Αντιλαμβανόμαστε ότι μπορούμε να προκριθούμε στην Ευρώπη και μπορούμε να ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία που δείξαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κάτι που πρέπει να έχεις σε μια τέτοια διοργάνωση. Έχουμε μια καλή ομάδα και μπορούμε να πάμε αρκετά μακριά, αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε την δέουσα προσοχή και συνέπεια, όπως κάναμε νωρίτερα με τη Ρόμα μέσα στη σεζόν".
Για τις φήμες που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρεται για εκείνον, ο Πογκμπά δήλωσε: "Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όπως βέβαια και η Γιουβέντους. Ήμουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν, όμως αποφάσισα να έρθω στο Τορίνο και να παίξω στη Γιουβέντους. Αισθάνομαι καλά στην Ιταλία. Όλοι στο Βιβόνο είναι μια οικογένεια. Εκείνο που με απασχολεί τώρα είναι να βελτιωθώ. Ελπίζω να γίνω σαν τον Ζιντάν".

Keywords
Τυχαία Θέματα