Πογκμπά: Απίστευτη χρονιά για μένα

18:49 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο νεαρός Γάλλος της Γιουβέντους πήρε τη σκυτάλη από τους Μπαλοτέλι, Γκέτσε και Ίσκο για τον καλύτερο νεαρό παίκτη της χρονιάς και με δηλώσεις του στην Τuttosport έθεσε ψηλά τον πήχη για τη συνέχεια.
«Είμαι κολακευμένος και περήφανος που παίρνω αυτό το περίβλεπτο βραβείο. Έχοντας κατακτήσει το Πρωτάθλημα για πρώτη φορά, έχοντας φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιομς Λιγκ, έχοντας κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 με τη Γαλλία και έχοντας προωθηθεί

στην πρώτη ομάδα από τον προπονητή Ντεσάμπ, το 2013 ήταν πραγματικά μια χρυσή χρονιά για μένα. Ελπίζω απλά το 2014 να συμβεί το ίδιο!
Μια μέρα θα ήθελα να κερδίσω τα πάντα. Το να ονειρεύεσαι δεν είναι παράνομο. Ωστόσο, πατάω στη γη και τώρα θέλω να κατακτήσω τον τρίτο σερί τίτλο με τη Γιουβέντους. Το Τσάμπιονς Λιγκ; Θέλουμε να προκριθούμε στις νοκ-άουτ φάσεις και να τα πάμε καλύτερα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κατακτήσουμε», τόνισε ο Πογκμπά.
Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του υποστήριξε: «Δεν έχω νέα για το συμβόλαιό μου. Υπέγραψα με η Γιούβε μέχρι το 2015. Είμαι συγκεντρωμένος στο να παίζω καλά τώρα, δεν στεναχωριέμαι για το αύριο. Πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο τον προπονητή και τον ατζέντη μου για αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα