Πλούσιο το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ κι αυτή τη σεζόν

16:00 19/10/2012 - Πηγή: AEK365

Με ένα πολύ πλούσιο που καλύπτει κάθε γούστο ξεκινάει τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2012-2013 ο ΣΚΑΪ. Πλούσια ενημέρωση, ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ και πολλές ξένες επιτυχημένες σειρές (22 στο σύνολο) που είτε συνεχίζονται από πέρυσι είτε μπαίνουν φέτος στο πρόγραμμα του σταθμού.

Παράλληλα προστίθενται και πολλές νέες ελληνικές παραγωγές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ»

Η ενημέρωση στον ΣΚΑΙ ξεκινά από πολύ νωρίς.

Στις 5.30 το πρωί το πρώτο δελτίο της ημέρας με τη Σύλβια Κλιμάκη.

Όλα όσα εξελίχθηκαν το 24ωρο που έφυγε και τι περιμένουμε από την ημέρα που μόλις ξεκινά.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας με αναλυτική προσέγγιση, καλεσμένους στο στούντιο και σχόλια από τους έγκριτους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 21.00

Καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή με τη Σία Κοσιώνη.

Σάββατο και Κυριακή με τον Σπύρο Μάλλη.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

«Πρώτη γραμμή» με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6.00 έως και τη 10.00 το πρωί.

Η «Πρώτη Γραμμή» με αμεσότητα, εγκυρότητα, πλουραλισμό, χωρίς κραυγές και προσπάθεια εντυπωσιασμού θα συνεχίσει να ενημερώνει τους πολίτες για τα όσα συμβαίνουν - μικρά και μεγάλα - στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία και βέβαια τον αθλητισμό. Πλούσια, μαχητική, δυνατή, σύγχρονη με πολλά ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης πριν ξεκινήσει την ημέρα του. Από τις 6.00 μέχρι και τις 10.00 οι δύο δημοσιογράφοι θα δίνουν με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο όλη την ειδησεογραφία της ημέρας.

ΤΩΡΑ

«Τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 έως και τη 1.00 το μεσημέρι.

καθημερινά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι τηλεθεατές.

Με συνεχείς απ΄ ευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις η εκπομπή πιάνει το σφυγμό της καθημερινότητας, ενώ ειδικοί συνεργάτες αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας.

LIFE

Όλη η επικαιρότητα και οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την οικονομία, την πολιτική, την αγορά εργασίας και την κοινωνία, με ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η δημοσιογραφική ομάδα του ΣΚΑΙ με συνεχή ρεπορτάζ δίνει το στίγμα της επικαιρότητας. Στο στούντιο αναλύουν την ειδησεογραφία έμπειροι πολιτικοί αναλυτές, πανεπιστημιακοί, άνθρωποι των γραμμάτων και σειρά ειδικών οι οποίοι απαντούν στις ερωτήσεις των τηλεθεατών για χρηστικά ζητήματαLIFE Κάθε μεσημέρι στις 15.00 με την Εύα Αντωνοπούλου.Μαζί της ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο

«ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο» κάθε ημέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 7.00 το απόγευμα στον ΣΚΑΪ . Όλες οι ειδήσεις της ημέρας γρήγορα διεισδυτικά και ουσιαστικά.

Οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα πρόσωπα που πρωταγων

Keywords
Τυχαία Θέματα