Η ΑΕΚ δεν ξεχνά ΠΟΤΕ τα παιδιά της (ΦΩΤΟ)

15:50 1/2/2015 - Πηγή: AEK365

Μάιος 2009. Θύματα τροχαίου δυστυχήματος έπεσαν ένα «μαύρο» βράδυ Κυριακής δυο γονείς παιδιών της προπαιδικής ομάδας του ΠΑΟΚ.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονταν ένας παίκτης της ΑΕΚ, ο 12χρονος τότε Χρήστος Παυλίδης. Το δυστύχημα συνέβη στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λάρισας,

όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τέσσερις άτυχοι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα.

Ο Χρήστος βγήκε νικητής από αυτή τη μάχη. Ωστόσο δεν μπόρεσε να ξανα παίξει ποδόσφαιρο, βάζοντας από πολύ νωρίς τέλος στην καριέρα του.

Στον αγώνα ζωής που έδωσε ο Χρηστάρας αρωγός οικονομικά στάθηκε η ΑΕΚ (αλλά και ο ΠΑΟΚ), όπως τόνισε ο πατέρας του στην εκδήλωση της Ακαδημίας Santos Πανοράματος για την παρουσίαση της συνεργασίας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία εκπροσώπησαν οι κ. Μητροτάσιος, Ζελενίτσας και Ατματζίδης στην εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, παρέδωσαν στον πατέρα του Χρήστου μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ΑΕΚ μαζί με τις ευχές στο νεαρό «ΑΕΚόπουλο» για τα καλύτερα.

Η Ένωση δεν ξεχνά τον 19χρονο σήμερα Χρήστο. Είναι δίπλα του ακόμα και σήμερα.

Η ατμόσφαιρα κατά την παράδοση της φανέλας ήταν συγκινητική. Ο κόσμος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με πρώτο τον Μπάμπη Ζελενίτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα