Πιστεύει στην πρόκριση ο Τσιώλης

18:52 1/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά, ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στο UEFA.com για:

-την πρόκριση επί της Ίντερ Μπακού: «Χάρηκα πολύ για τους παίκτες μου και ολόκληρη την πόλη. Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση, γιατί αξίζαμε την πρόκριση βάσει της απόδοσής μας και στους δύο αγώνες».

-τη διαδικασία των πέναλτι: «Είχαμε προετοιμαστεί για τη διαδικασία των πέναλτι. Οι παίκτες μου ήταν έτοιμοι, ειδικά από ψυχολογικής άποψης, το έβλεπα στα μάτια τους στη διάρκεια της παράτασης. Η συγκέντρωσή τους φάνηκε όταν χάσαμε το πρώτο πέναλτι. Δεν απογοητευτήκαμε

και ανατρέψαμε την κατάσταση».

-τις αναμετρήσεις με τη Μαρίτιμο: «Η Μαρίτιμο είναι πιο δυνατή από την Ίντερ Μπακού, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς αμυντικά, αλλά και να σκοράρουμε. Αν το κάνουμε, τότε θα έχουμε τύχη για την πρόκριση στην Πορτογαλία».

-το κλίμα στην Αρκαδία: «Όλη η Τρίπολη είναι ενθουσιασμένη με την ευρωπαϊκή περιπέτεια του Αστέρα και ανυπομονεί για το παιχνίδι της Πέμπτης. Υπάρχει εορταστική ατμόσφαιρα, παρά την κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα. Στο ποδόσφαιρο οι φίλαθλοι έχουν βρει τρόπο να ξεχνούν τα καθημερινά τους προβλήματα».

-το πού περιμένει βελτίωση από την ομάδα του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πειθαρχία, την αμυντική δουλειά και το ρυθμό της ομάδας μου. Πρέπει πάντως να βελτιωθούμε σε έναν τομέα: απέναντι στην Ίντερ Μπακού δημιουργήσαμε διπλάσιες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, αλλά στο τέλος πετύχαμε τον ίδιο αριθμό γκολ. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στο τελείωμα των φάσεων».

-την οργάνωση του Αστέρα Τρίπολης: «Ο σύλλογος είναι πολύ καλά οργανωμένος κι έχει τα πάντα: δικό του γήπεδο, προπονητικό κέντρο και τους καλύτερους ανθρώπους σε κάθε θέση, ώστε οι παίκτες να είναι αφοσιωμένοι αποκλειστικά στο παιχνίδι. Νιώθουμε πως είμαστε προνομιούχοι ως επαγγελματίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα