Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

18:36 1/8/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ, στο οποίο δεν έφταιγε και εν συνεχεία δεν αντιμετώπισε κάποιον σοβαρό κίνδυνο. Όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, το έκανε σωστά και «καθάρισε» της ψηλές φάσεις στην περιοχή του.

Γιάγκο
Αποχώρησε στο 26’ λόγω τραυματισμού και μέχρι εκείνο το σημείο έδειχνε πως δεν πατούσε καλά. Έκανε δύο λάθη στη μεσαία γραμμή, σε ανέβασμά του, και έβγαλε την Ρέξαμ σε κόντρα επίθεση, ενώ και οι μεταβιβάσεις του δεν ήταν σίγουρες. Ωστόσο, από το 10’ έδειχνε πως αισθάνεται ενοχλήσεις

και ίσως ήταν επηρεασμένος από αυτό το γεγονός.

Σπύρος Ματεντζίδης
Κάλυψε το κενό του Μαυρουδή Μπουγαΐδη και για πρώτο ματς, δεν ήταν κακός. Σίγουρα η έλλειψη εμπειρίας και αγώνων, φάνηκε στο παιχνίδι του, ωστόσο είχε και κάποιες καλές επεμβάσεις με κορυφαία αυτή του 43’ όταν έκανε σωτήριο τάκλιν πάνω στη γραμμή, πριν η μπάλα παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία της ΑΕΚ.

Χρήστος Αρκούδας
Στα πρώτα λεπτά του ματς έδειξε να έχει πρόβλημα με τον Μπράουν και είναι μέσα στη φάση του γκολ που δέχεται η ΑΕΚ. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα πατούσε όλο και καλύτερα και αμυντικά στο πρώτο μέρος, πήγε αρκετά καλά. Ωστόσο, δείχνει να έχει και επιθετικές τάσεις και αυτό δεν το εκμεταλλεύεται. Στο δεύτερο μέρος που άρχισε να περνάει, έστω και διστακτικά, τη μεσαία γραμμή έδωσε λύσεις και επιθετικά.

Μιχάλης Τσαμουρλίδης
Ξεκίνησε το παιχνίδι ως αριστερός μπακ, αλλά γρήγορα πέρασε και πάλι ως στόπερ, με την αντικατάσταση του Γιάγκο. Στα άκρα έδωσε αρκετές βοήθειες, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Όταν όμως πέρασε στο κέντρο και παρόλο που δεν είχε μεγάλη πίεση η άμυνα της ΑΕΚ, δεν απέφυγε τα λάθη.

Αντώνης Ρίκκα
Το καλύτερο ως τώρα παιχνίδι του, από τα φιλικά που έχει δώσει η ΑΕΚ. Ο αμυντικός μέσος της Ένωσης, αν και ανασταλτικά παρουσίασε και πάλι κάποια κενά, περιόρισε αισθητά τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και έδωσε πολλές βοήθειες στη μεσαία γραμμή. Κυκλοφόρησε τη μπάλα σωστά και «άνοιγε» το παιχνίδι στα άκρα, δίνοντας πάντα ένα στήριγμα στους ακραίους.

Ρότζερ Γκερέιρο
Ηγετική εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος δείχνει συνεχώς να ανεβαίνει και παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος. Από τα δικά του πόδια περνούσαν οι περισσότερες πάσες, ενώ από δική του καταπληκτική μπαλιά (στον Λαγό) ξεκίνησε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ. Είχε επίσης μία ακόμα ασίστ στο 34’ με τον Σταματή να μην στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ όποτε χρειαζόταν, κρατούσε τη μπάλα στα πόδια του και άλλαζε τον ρυθμό του αγώνα.

Νίκος Κουρελλάς
Ξεκίνησε σαν αριστερό εξτρέμ, έπαιξε για λίγο στα χαφ και μετά πέρασε και στο δεξί άκρο της άμυνας. Μπήκε με πολύ άγχος στο παιχνίδι, κάτι που τον επηρέασε, όμως φάνηκε για ακόμα μία φορά ότι διαθέτει καλά στοιχεία, κυρίως όταν έχει τη μπάλα στα πόδια και είχε και μία καλή στιγμή στο 7’. Έδειξε πάντως πως είναι περισσότερο παίκτης γραμμής, παρά του άξονα.

Ταξιάρχης Φούντας
Ο Βλάχος επιμένει να τον βάζει στα άκ
Keywords
Τυχαία Θέματα