Πήρε τρίποντο και... ρεβάνς

19:12 28/9/2013 - Πηγή: AEK365

Το ξεκίνημα στους δύο θεσμούς δεν ήταν θετικό για τον Ηρόδοτο. Πριν από δύο εβδομάδες είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό στην 1η αγωνιστική της α' φάσης του Κυπέλλου, ενώ το προηγούμενο Σάββατο υπέστη ήττα στην Βάρη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι Ηρακλειώτες, λοιπόν, αναζητούσαν την πρώτη τους επιτυχία και την πανηγύρισαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο! Κόντρα στην Κηφισιά η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση και έφτασε στη νίκη με 3-1, παίρνοντας τη ρεβάνς για τον προ δύο εβδομάδων αποκλεισμό

της! Από την άλλη, η προσγείωση ήρθε κάπως... ανώμαλα για τον σύλλογο των βορείων προαστίων της Αθήνας, που δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας και την τρίτη συνεχόμενη αποστολή του στην Κρήτη.

Φάνηκε από τα... αποδυτήρια!
Το ματς ξεκίνησε με ένα από τα πιο γρήγορα γκολ του πρωταθλήματος, ενδεχομένως μέχρι και την ολοκλήρωσή του! Μόλις στο δέκατο δευτερόλεπτο (!) ο Ζαφείρης δέχθηκε την πάσα από τον Σαλταπίδα και από πολύ κοντά άνοιξε το σκορ για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με γκολ του Ταμπάκη από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από ασίστ του Έσλερ. Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια, όμως οι παίκτες του Ηρόδοτου είχαν άλλη άποψη. Στο 42' ο Κούρτι εκτέλεσε κόρνερ και ο Βελέτης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1! μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

'Τέλειωσε' στο 49'...
Στις αρχές της επανάληψης ουσιαστικά το ματς τελείωσε! Ήταν το 49' όταν ο Ιωσήπου ανέτρεψε τον Κούρτι εντός περιοχής με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να υποδειχθεί πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο παθών, γράφοντας το 3-1, που δεν μεταβλήθηκε, ακόμη και μετά το 71', χρονικό σημείο στο οποίο αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία λόγω αποβολής του Κοζυράκη με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Σωτηριάδης, με βοηθούς τους Πάγκαλο και Παπαδοπετράκη.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης, Χατζηβασίλης (76' Γιαπετζάκης), Χαλκιαδάκης (63' Τσομπανάκης), Χαρίτος, Γεωργόπουλος, Κοζυράκης, Βελέτης, Πήλιος (87' Μωραίτης), Κούρτι, Ζαφείρης, Σαλταπίδας
ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Ιωσήπου, Στασινός, Εσλέρ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο (47' Κόλλιας), Ταμπάκης, Βέρμπης, Γκουτσουλάς, Ντούμος (46' Αλημπάς).

ΠΗΓΗ:infootball.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα