Καθάρισε ο Τζεμπούρ

20:19 26/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ανόρθωση-Οθέλλος Α: 1-0
(Σεράν 28')

Σημαντική νίκη πέτυχε η Ανόρθωση η οποία επικράτησε του Οθέλλου με 1-0 στο Αντώνης Παπαδόπουλος φτάνοντας τους 9 βαθμούς. Η Κυρία είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη του την διάρκεια. Το γκολ για την Ανόρθωση ο Σεράν Πόλο στο 28ο λεπτό.

ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα: 1-0
(Τζεμπούρ 26')

Με χρυσό σκόρερ τον Ραφίκ Τζεμπούρ,

το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με σκορ 1-0 της Νέας Σαλαμίνας, και έδωσε συνέχεια στην αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Η Νέα Σαλαμίνα ξεκίνησε επιθετικά την αναμέτρηση και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 4ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Πεδρίτο βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Πάρντο.

Με την πάροδο του χρόνου, το ΑΠΟΕΛ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και εξάσκησε πίεση στην περιοχή των ερυθρόλευκων, και στο 26' κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Σέρτζιο έκανε την σέντρα στην περιοχή, ο Αμορίν έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ακολούθησε δεύτερη κεφαλιά από τον Τζεμπούρ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει και διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 37' όταν ο Καρλάο φάνηκε να ανατρέπει στην περιοχή τον Εζέ. Από την άλλη, το ΑΠΟΕΛ είχε νέα ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 43' με το σουτ του Εφραίμ, όμως ο Στράους απέκρουσε.

Με αναγκαστική αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Γκόμες αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και πέρασε στην θέση του ο Αρτυματάς. Η Νέα Σαλαμίνα ξεκίνησε με ευκαιρία την επανάληψη, και πάλι με τον Πεδρίτο, που έκλεψε την μπάλα από τον Καρλάο, όμως η μπάλα πέρασε έξω. Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ ήρθε στο 51' με τον Τζεμπούρ να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Στράους απέκρουσε δύσκολα την μπάλα.

Το ΑΠΟΕΛ διατήρησε την κατοχή της μπάλας, όμως η Νέα Σαλαμίνα ήταν πιο επικίνδυνη ομάδα, και ειδικά στα τελευταία λεπτά πίεσε για την ισοφάριση. Ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να κρατήσει τη νίκη και να πανηγυρίσει μια ακόμη σημαντική νίκη.

Ερμής Α.-Αγία Νάπα: 2-2
(Ντε Πίνα 16', Ονίλο 48'-Κολοκουδιάς 62', 73')

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και τέσσερα γκολ Ερμής και Αγία Νάπα εξήλθαν ισόπαλες 2-2 (Πίνα 16', Ονίλο 47'/Κολοκούδιας 63', 73' ) και έτσι πήραν από ένα βαθμό που σίγουρα δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο και ιδίως τους γηπεδούχους δεν εκμεταλλεύτηκαν τις απώλειες που είχαν ΑΕΛ και ΑΕΚ. Ντεμπούτο για τον Κοσμά στον πάγκο των «πορτοκαλί».

Keywords
Τυχαία Θέματα