«Μπαλωθιές» στη Κέρκυρα

19:23 26/10/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΛΙΑΧΟΥΔΗΣ

Πολύ σπουδαία νίκη μέσα στη Κέρκυρα σημείωσε ο Πλατανιάς Χανίων επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 2-1. Ήταν το δεύτερο

"τρίποντο" για την ομάδα του Χριστόπουλου το οποίο ήρθε δια πυρός και σιδήρου μιας και οι δυο από τις τρεις αλλαγές ήταν αναγκαστικές.
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, η Κέρκυρα μπήκε δυνατά και πίεζε ψηλά τους φιλοξενούμενους οι οποίοι όμως έφτασαν πρώτοι στο γκολ. Σε κεφαλιά του Ζιλβάν Γκόμες εντός μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπεν Σαμπάτ, ο Λιαχούδης υπέδειξε πέναλτι και ο Θωμάς Ναζλίδης ήταν εύστοχος για το 0-1.
Η Κέρκυρα προσπάθησε να απαντήσει άμεσα στο γκολ που δέχτηκε και τα κατάφερε στο 26'. Από τα δεξιά, ο Γκόμες έβγαλε πανέμορφη σέντρα και ο Μαρκόφσκι με πλασέ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ολιμπά για το 1-1.
Στο 30ο λεπτό ο Χριστόπουλος υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή με τον Κουλιμπαλί να δίνει την θέση του στον Αποστολόπουλο και στις καθυστερήσεις ο Πλατανιάς γλίτωσε το δεύτερο γκολ. Ο Μαρκόφσκι πάτησε εξαιρετικά για τον Ομπράντοβιτς και εκείνος με πλασέ στη κίνηση από τα αριστερά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ολιμπά.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Κέρκυρα είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν σε πλασέ του Χαβίτο, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα αλλά ο Μπανανά έσωσε τον Πλατανιά διώχνοντας πάνω στη γραμμή.
Στο 54ο λεπτό νέα χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ομπράντοβιτς να βγάζει εξαιρετική ασίστ στον Ζορμπά που ήταν ξεμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι αλλά το πλασέ του ήταν άσχημο και έστειλε τη μπάλα άουτ.
Αφού η Κέρκυρα δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε, τιμωρήθηκε στο 58ο λεπτό όταν σε μπέρδεμα στην άμυνα της, ο Αποστολόπουλος από τα δεξιά πέρασε στον Αγκιλέρα και αυτός με πλασέ κέρδισε τον Σέτκους κάνοντας το 1-2.
Από τη στιγμή που η ομάδα των Χανίων σκόραρε κόντρα στη ροή του αγώνα, εφάρμοσε διπλή ζώνη άμυνας που απέδωσε μιας και η Κέρκυρα δεν μπορούσε να βρει τους χώρους προς την εστία. Στο 79' ο Χριστόπουλος υποχρεώθηκε σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή με τον Ζαραδούκα να αφήνει τη θέση του στον Μενδρινό αλλά αυτό δεν άλλαξε την κατάσταση με την Κέρκυρα να μην κάνει άλλη ευκαιρία και το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει μεγάλο νικητή τον Πλατανιά και μεγάλη χαμένη τη Κέρκυρα που γνώρισε τη πρώτη ήττα εντός έδρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς (71' Κόντος), Γκόμες, Μπεν Σαμπάτ, Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς (71' Καϊκούτ), Κανακούδης, Ανδρεόπουλος (61' Ρόχας)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολίμπα, Κουλιμπαλί (30' Αποστολόπουλος), Δημήτρης, Αγκιλέρα, Μπανάνα, Μαχαμάτ, Ναζλίδης (72' Τετέ), Τσουράκης, Ζαραδούκας (79' Μενδρινός), Ζιλβάν, Ιτούα

Keywords
Τυχαία Θέματα