Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η Λάτσιο

15:14 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Την απόφαση της να απαγγείλει κατηγορίες στις Λάτσιο, Τζένοα και Λέτσε αλλά και σε αρκετούς ποδοσφαιριστές πήρε η ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το σκάνδαλο Calcioscommesse.
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε δεκτή την πρόταση των εισαγγελέων και έτσι οι τρεις ομάδες μαζί με τους ποδοσφαιριστές θα βρεθούν μπροστά στην Εθνική Πειθαρχική Επιτροπή για κατηγορίες που αφορούν στα παιχνίδια της Λάτσιο με την Τζένοα και της Λέτσε με την Λάτσιο το 2011.
Οι ομάδες κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών και το κακό θα είναι διπλό για την Λάτσιο

καθώς εμπλέκεται και στα δυο παιχνίδια.
Μάλιστα ο αρχηγός της Λάτσιο, Στέφανο Μάουρι κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού τριών ετών καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για αθλητική απάτη λόγω της φερόμενης εμπλοκής του στα παιχνίδια. Επιπλέον έχει παραβεί, μαζί με τον Ζαμπαρίνι, το Άρθρο 1 παράγραφος 1 του κώδικα Αθλητικής Δικαιοσύνης για τις αρχές της πίστης, της αμεροληψίας και της ακεραιότητας, καθώς και το Άρθρο 2 παράγραφος 1 περί απαγόρευσης του τζόγου.
Οι άλλοι παίκτες που κατηγορούνται είναι οι Μάριο Κασάνο, Κάρλο Τζερβασόνι, Ομάρ Μιλανέτο, Αλεσάντρο Ζαμπαρίνι, Μασιμιλιάνο Μπενάσι, Αντόνιο Ροσάτι και Στέφανο Φεράριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα