Πήραν στο κυνήγι τον Τζιμπούρ (VIDEO)

13:17 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

Πανδαιμόνιο επικράτησε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στην Λιβύη και την Αλγερία με τους Λίβυους να κυνηγάνε τον Ράφικ Τζιμπούρ του Ολυμπιακού για τον τρόπο που πανηγύρισε την νίκη των Αλγερινών.
Ο Τζιμπούρ είχε περάσει στον αγώνα στις καθυστερήσεις και αμέσως μετά την λήξη πανηγύρισε με τέτοιο τρόπο την νίκη της εθνικής του ομάδας που έκανε έξαλλους τους παίκτες της Λιβύης.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού την γλίτωσε καθώς απομακρύνθηκε από δυο συμπαίκτες του ενώ δεν συνέβη τίποτα και λίγο αργότερα όταν τον πλησίασαν απειλητικά δυο διεθνείς παίκτες της Λιβύης.
Ο Αλγερινός επιθετικός λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Αλγερίας αρκέστηκε να πει στους δημοσιογράφους πως είναι καλά ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δήλωσε: "Ο Τζιμπούρ ήταν από τους παίκτες που χτυπήθηκαν, ενώ εμένα με έσπρωξαν. Ο Καντίρ και ο Φεγκούλι έχουν αμυχές στον λαιμό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Αν σκοράραμε νωρίτερα ίσως να μην τελείωνε ποτέ το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπεσαν στην παγίδα των προκλήσεων και είχαμε πολλές αποβολές".
Η ατμόσφαιρα πάντως ήταν τεταμένη από την αρχή του αγώνα μιας και, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Λίβυοι, οι Αλγερινοί ήταν προκλητικοί αφού προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο κρατώντας φωτογραφίες του Μουαμάρ Καντάφι γεγονός που εξόργισε τους Λίβυους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα