«Πήρα την εκδίκησή μου»

18:58 7/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Αθανασιάδης παρέλαβε το βραβείο του MVP της 22ης αγωνιστικής και τόνισε πως πήρε την εκδίκησή του για το περσινό ματς με τη Βέροια.«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στη διοίκηση του Πανθρακικού, τους προπονητές της ομάδας, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο που με ψήφισε και με ανέδειξε ως MVP της 22ης αγωνιστικής. Την περσινή χρονιά δεν είχα τις καλύτερες εντυπώσεις από το γήπεδο της Βέροιας καθώς μπήκα αλλαγή

στο 15ο λεπτό και χάσαμε το παιχνίδι με 2-0.

Πριν λίγες μέρες τα πράγματα ήταν διαφορετικά και μπορώ να πω πως πήρα την εκδίκηση μου. Αυτό το βραβείο σίγουρα μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά ξέρω πως δεν έχω καταφέρει τίποτα ακόμη. Πρέπει να ακούω τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και να συνεχίζω να δουλεύω και να προσέχω μέσα και έξω από το γήπεδο», δήλωσε ο Αθανασιάδης για να αναφερθεί στη συνέχεια και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

«Πρέπει να συγκεντρώσουμε άλλους 3-4 βαθμούς για να μπορούμε να πούμε πως έχουμε παραμείνει στην κατηγορία. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα όπου θα πάμε εμείς να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας όπως έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος». Τη βράβευση ανέλαβε ο προπονητής τερματοφυλάκων των ακριτών, Γιάννης Πλαβούκος, ο οποίος στάθηκε στην καθημερινή δουλειά του παίκτη στις προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα