Πιλάβιος: Δίνω και την ψυχή μου

11:03 5/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεν θέλησε να αποκαλύψει αν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ υπογραμμίζοντας πως στην διάρκεια της θητείας του έχει δώσει και την ψυχή του ενώ τόνισε πως κανείς πρέπει να γουστάρει πολύ αυτό που κάνει ιδιαίτερα όταν η κριτική που δέχεται είναι στην πλειοψηφία της κακόπιστη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, στην εκπομπή "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ"
Για την καταψήφιση του διοικητικού

απολογισμού της ΕΠΟ από τον πρόεδρο και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ομοσπονδίας: "Περιφερειακά συμφέροντα επηρέαζαν τις ψήφους. Μέλη του συμβουλίου πλην του Χατζηαποστόλου, που διαφωνεί πάντα, αν καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό καλύτερα να κάνετε εκπομπή με αυτούς. Ο αναπληρωτής πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος δεν είναι μέλη των Ενώσεων. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι διαφώνησαν πέντε μέλη του Δ.Σ., ας πούμε οι Ενώσεις τους. Οι υπόλοιποι ποτέ δεν έχουν ψηφίσει αντίθετα".
Για το αν σε σχέση με τις εκλογές του Οκτωβρίου όσοι τον καταψήφισαν αν αισθάνεται ότι είναι απέναντί του: "Υπάρχουν τα όχι υπάρχουν και τα παρόν. Η Δράμα δεν ψηφίζει, είναι στα δικαστήρια. Η Άρτα δεν είχε δικαίωμα και ψήφισε. Ξέροντας ότι θα ψηφίσει όχι, είπα όλο το σώμα ομόφωνα αν θέλει να ψηφίσει η Άρτα ή όχι. Πετάχτηκαν όλοι οι αντίθετοι και μου είπαν ναι. Και εγώ το ήξερα ότι θα ψήφιζαν όχι. Την ώρα που πάει η Εθνική στο EURO δεν είναι ώρα να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις. Αυτό που προέχει είναι η ενότητα για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο".
Για τον Σάντος και την παραμονή του: "Επιθυμούσα να μείνει και θεωρούσα ότι έπρεπε να πάρει κάτι παραπάνω και υπήρχε και συμφωνία, 21 άτομα ήμασταν, 20 συμφώνησαν, ένας δεν συμφώνησε".
Για το αν θα είναι υποψήφιος: "Δεν θα πω τώρα. Συζητώ πολύ με τον εαυτό μου. Πρέπει να γουστάρεις πάρα πολύ αυτό που κάνεις και ό,τι μπορείς να προσφέρεις για να ανεχτείς όλη αυτή την κριτική που κατά 90% είναι κακόπιστη. Όχι λάθος".
Για τις αδειοδοτήσεις: "Να δούμε τι έκανε η Ομοσπονδία μέχρι εδώ. Στο Δ.Σ. της Λίγκα παρέστησαν αντιπρόεδρος, νομικός σύμβουλος και υπεύθυνος αδειοδοτήσεων να αλλάξουν οι ποινές υποβιβασμού, λόγω των οικονομικών δυσχερειών. Οι κυρώσεις ήταν συγκεκριμένες. Ήταν ο υποβιβασμός και τώρα είναι μια εξίσου σημαντική να μην γίνονται μεταγραφές. Αυτές τις βάζει η Λίγκα. Εμείς δίνουμε άδεια. Οτιδήποτε είναι νόμιμο το εξετάζουμε και το ελέγχουμε".
Για τον ΟΦΗ που έπαιξε χωρίς άδεια: "Έπρεπε να έχει και να παράσχει κάθε τρίμηνο στοιχεία και να τα δώσει συνολικά τον Δεκέμβριο. Τα έδωσε".
Για τον αν αδικήθηκαν κάποιες ομάδες με τις περσινές αδειοδοτήσεις: "Δεν μίλησα ποτέ για αδικία στην αδειοδότηση. Ο κ. Δημητρίου είπε ότι φταίει η Λίγκα. Ο Ηρακλής έπεσε στην Β' λόγω πλαστής ενημερότητας. Ανάγκασε την ομοσπονδία να τον πάει στην Γ' Εθνική με την φυγή στα δικαστήρια. Δόθηκε στον ΟΦΗ ανοχή παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε με δική μου ευθύνη. Ο Ηρακλής δεν κατέθεσε καν φάκελο στην Ε.Ε.Α. Δυο κατηγορίες έχασε ο Ηρακλής και φταίει η ΕΠΟ;".
Για Βόλο και Καβάλα
Keywords
Τυχαία Θέματα