Η… προετοιμασία του Μπόατενγκ με την Τζίνα Λίζα

10:32 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Τέσσερις ημέρες απομένουν για την έναρξη του Euro 2012 και ο Ζερόμ Μπόατενγκ υπέπεσε σε… ατόπημα που θα τον κυνηγάει για πολύ καιρό, αφού ο διεθνής αμυντικός της Γερμανίας εθεάθη σε ξενοδοχείο με όμορφη παρέα σε… προχωρημένη ώρα!

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να… προετοιμαστεί ενόψει των υποχρεώσεών του με τα «πάντσερ» στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, με τον δικό του τρόπο. Ποιος ήταν, όμως, αυτός που ξεσήκωσε θύελλα σχολιασμού;

Όπως ανέφερε σε σημερινό της δημοσίευμα

η… ειδική επί τέτοιων θεμάτων εφημερίδα «Bild», ο Μπόατενγκ επισκέφτηκε ξενοδοχείο του Βερολίνου, στα περίχωρα της γερμανικής πρωτεύουσας στις… 2 τα ξημερώματα, προκειμένου να συναντηθεί με το γνωστό μοντέλο Τζίνα Λίζα Λόχφινκ!

Αφού τα είπαν, παρουσία και άλλων, στο μπαρ του ξενοδοχείου, με την 25χρονη καλλονή να πίνει σαμπάνια και τον 23χρονο άσο να την... βγάζει με νερό, στη συνέχεια μετά από μια ώρα περίπου, οι δυο τους και ένας ακόμα νεαρός αποχώρησαν για τα… ενδότερα του ξενοδοχείου…

Δυστυχώς για τον Μπόατενγκ, τα... αδιάκριτα μάτια όχι μόνο τον εντόπισαν αλλά φρόντισαν να τον φωτογραφίσουν κιόλας, στέλνοντας τα αποδεικτικά στοιχεία στην γερμανική εφημερίδα. «Τι έγινε στο δωμάτιο 248; Ίσως η Τζίνα Λίζα να έδωσε συμβουλές στον Μπόατενγκ για το πώς θα στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης», ήταν το… σχόλιο της «Bild».

Keywords
Τυχαία Θέματα