Πιέσεις για το Μάλαγα-Παναθηναϊκός

12:31 19/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης τόνισε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ ασκεί πιέσεις στην κρατική τηλεόραση για τη μετάδοση του αγώνα Μάλαγα-Παναθηναϊκός επιρρίπτοντας ευθύνες στην διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης. «Εμείς σαν εργαζόμενοι στην ΕΡΤ θέλουμε να έχει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα. Η νέα διοίκηση της ΕΡΤ

αποφάσισε να μην προχωρήσει στην εκταμίευση του ποσού προς την UEFA για το Champions League γιατί υπάρχει μία δικαστική διερεύνηση, που είναι καλοδεχούμενη».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Δεν θέλουμε να χάσει ο Έλληνας πολίτης το παιχνίδι, γιατί τώρα είναι αργά να προβληθεί το ματς από άλλο κανάλι. Αν θέλανε να κάνουν ενέργειες, θα έπρεπε να τις έχουν κάνει νωρίτερα ή και τώρα άμεσα να μιλήσουν απευθείας με την UEFA. Άλλο να λες ότι θα κάνεις επαναδιαπραγμάτευση, κάτι στο οποίο είμαστε μαζί τους, κι άλλο να λες ότι δεν θα δείξω τους αγώνες».

Τέλος κατηγόρησε ευθέως τη διοίκηση της ΕΡΤ για τους χειρισμούς της λέγοντας: «Είναι αδιανόητο να πληρώσει η ΕΡΤ ποινικές ρήτρες και να μεταδώσει το ματς ο δεύτερος πλειοδότης. Με την πίεση που έχουμε ασκήσει, ξέρουμε ότι τη Δευτέρα θα γίνει διοικητικό συμβούλιο μόνο για το θέμα αυτό. Εμείς πιέζουμε και θέλουμε να προβληθεί το ματς. Θα υπάρχει πρόβλημα από τις εταιρείες που έχουν δώσει χρήματα για να διαφημιστούν στο γήπεδο και ποιος τις εμποδίζει να προσφύγουν κατά της ΕΡΤ;

Δεν μπορεί μία δημόσια τηλεόραση να δείχνει καθημερινά κονσέρβες και χαμηλής ποιότητας προγράμματα και να μην προβάλει έναν σημαντικό αγώνα για να τον δει και ο δοκιμαζόμενος Έλληνας πολίτης. Ζούμε τη λογική του παραλόγου, πονάει δόντι... κόβει κεφάλι. Σαν εργαζόμενοι, έχοντας την ευθύνη του χώρου μας, θα προσφύγουμε δικαστικά κατά παντός υπευθύνου, είτε είναι κυβέρνηση είτε διοίκηση, για όποιες ζημίες προκύψουν και για διαφυγόντα κέρδη».

Keywords
Τυχαία Θέματα