Πέτριτς: Σύντομα θα δείξω τον πραγματικό Πέτριτς

09:04 17/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μλάντεν Πέτριτς στην Κομοτηνή έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Παναθηναϊκού και μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε χαρούμενος και υπογράμμισε πως σύντομα θα παρουσιάσει το πραγματικό του πρόσωπο.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Κροάτης επιθετικός τόνισε: "Ήταν ένα μεγάλο χρονικό

διάστημα που έλειπα, είμαι χαρούμενος που έκανα την επανεμφάνιση μου. Νιώθω καλά, κάθε μέρα προσπαθώ περισσότερο, δεν θέλω να υποσχεθώ πότε θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Αλλά κάθε μέρα προσπαθώ πολύ και σύντομα θα παρουσιάσω το πραγματικό μου πρόσωπο".
Για την νίκη επί του Πανθρακικού, ο Πέτριτς δήλωσε: "Παίξαμε ένα καλό και έξυπνο παιχνίδι σήμερα, για κάποια λεπτά χάσαμε τον προσανατολισμό μας, όμως ο Καρέλης σκόραρε, η οργάνωση μας έγινε καλύτερη και μετά παίξαμε σωστά τακτικά και φτάσαμε στην νίκη. Σήμερα ήμασταν καλοί και θα δούμε στην συνέχεια πόσο καλοί είμαστε".
Σε ερώτηση αν σκέφτεται το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Πέτριτς απάντησε: "Εγώ κοιτάω πάντα το επόμενο παιχνίδι, σκέφτομαι μεν το ματς με τον Ολυμπιακό όμως θέλω να επανέλθω σταδιακά".
Ο Πέτριτς στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter "ανέβασε" μια φωτογραφία από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό γράφοντας από πάνω το εξής: "Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου με τον Παναθηναϊκό! Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μας για σήμερα. Πάμε ΠΑΟ!".

Keywords
Τυχαία Θέματα