Πέτκοβιτς: Η Γιουβέντους δεν είναι άτρωτη

13:00 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Ολίμπικο", η Λάτσιο υποδέχεται την Ουντινέζε και έχει την ευκαιρία να μειώσει και άλλο την διαφορά της από την πρωτοπόρο Γιουβέντους η οποία μετά την ήττα από την Μίλαν έδειξε πως δεν είναι άτρωτη όπως υποστήριξε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λάτσιο τόνισε: "Η Γιουβέντους, αν και παραμένει το μεγάλο φαβορί, έδειξε πως δεν είναι άτρωτη. Χρειάζεται να το πιστέψουμε περισσότερο και να εκμεταλλευτούμε όσες ευκαιρίες μας προσφέρει η ομάδα του Κόντε για να την πλησιάσουμε. Θεωρώ πως η Λάτσιο έχει τις δυνατότητες

να παραμείνει κοντά στους πρώτους μέχρι το τέλος. Και εκεί θα δούμε πού θα τερματίσουμε".
Για το παιχνίδι με την Ουντινέζε ο Πέτκοβιτς δήλωσε: "Με την Ουντινέζε δεν έχουμε καλή παράδοση, αυτό πρέπει να αλλάξει. Θέλουμε την νίκη για να μειώσουμε την απόσταση από την πρώτη θέση. Για να γίνει αυτό πάντως πρέπει να παίξουμε στο 150% των δυνατοτήτων μας. Ο Ντι Νατάλε είναι ίσως ο μοναδικός επιθετικός που έχει σταθερά καλή απόδοση και παραγωγικότητα εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά δεν πρόκειται να τον αντιμετωπίσουμε με προσωπικό μαρκάρισμα. Περισσότερο θα προσπαθήσουμε να ανακόψουμε αυτούς που θα επιχειρούν να τον τροφοδοτήσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα