ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Εκτός ο Αθανασούλας

Τις υπηρεσίες του Γιάννη Αθανασούλα θα στερηθεί στο παιχνίδι με την Ούνιξ ο Πανιώνιος, καθώς ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή. Όσον αφορά το αυριανό ματς στο Καζάν, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επισήμανε ότι περιμένει να δει από τους παίκτες του σημάδια βελτίωσης και να εφαρμοστούν τα νέα στοιχεία που ζήτησε.

Επιπλέον, η διοίκηση των κυανέρυθρων ενημέρωσε πως ο Στέργιος Καλύβας,

ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού Αρχέλαου, πήρε θέση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

Δίχως τον Γιάννη Αθανασούλα ο οποίος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση αναχώρησε η αποστολή του Πανιώνιου για το Καζάν όπου την Τετάρτη το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την Ουνίκς.

Ο γκαρντ/φόργουορντ της ομάδας έπαθε κάκωση στην ποδοκνημική στη βραδινή προπόνηση της Δευτέρας και θα χρειασθεί να μείνει εκτός δράσης για λίγες μέρες. Τη θέση του στην αποστολή πήρε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν σε επίσημο αγώνα της ομάδας ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο αγώνας της Τετάρτης θα ξεκινήσει στις 18.00 (ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί από το Eurosport 2.

«Θέλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό της περασμένης εβδομάδας κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο», δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας ο προπονητής Γιάννης Σφαιρόπουλος. «Περιμένω να δω όντας λίγες μέρες που είμαστε μαζί με την ομάδα τα νέα στοιχεία που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας και σημάδια βελτίωσης. Αυτά είναι η ομαδικότητα, η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση», κατέληξε ο προπονητής του Πανιώνιου.

Ο Λάντον Μίλμπουρν από την πλευρά του δήλωσε: «Μετά την αλλαγή προπονητή θέλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Μία ομάδα πολύ έμπειρη που το μεγαλύτερο προσόν της είναι να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα λάθη του αντιπάλου, όπως έκανε και στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας αλλά θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστική βγάζοντας περισσότερη ενέργεια στο παρκέ».

Ο Στέργιος Καλύβας στο τεχνικό τημ

Ο Στέργιος Καλύβας είναι το νέο μέλος του τεχνικού τημ του Πανιώνιου. O 35χρονος τεχνικός διατέλεσε στο παρελθόν μέλος του τεχνικού τημ στο Πανόραμα, στον ΚΑΟ Δράμας και πρώτος προπονητής στο ICBS, την Αναγέννηση-Φλόγα και τους δύο πρώτους μήνες της φετινής σεζόν του Πιερικού-Αρχέλαου.

Keywords
Τυχαία Θέματα