Πέταξαν στα ημιτελικά

00:05 12/4/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - Επαναληπτικός

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 1-1 (1-3)

ΓΗΠΕΔΟ: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Στην ημιτελική φάση προκρίθηκε η Μπενφίκα που μετά από ένα δυνατό παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1 με τη Νιουκάστλ. Οι Πορτογάλοι μπήκαν καλύτερα στο ματς με τις "καρακάξες" να έχουν πολλά προβλήματα. Στο 28' μάλιστα η Μπενφίκα άγγιξε

το γκολ όταν μετά την κακή επέμβαση του Κρουλ ο Λίμα έκανε το σουτ με τον Χαϊντάρα να κόβει την μπάλα πάνω στη γραμμή. Οκτώ λεπτά μετά η κεφαλιά του Τζον έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Η Νιουκάστλ ανέβηκε στο δεύτερο μέρος όμως η Μπενφίκα αμυνόταν σωστά. Στο 71' όμως ο Σισέ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του. Μετά το γκολ η Νιουκάστλ έψαξε το 2-0 που θα τις έδινε την πρόκριση όμως η Μπενφίκα άντεξε στην πίεση και στις καθυστερήσεις κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σάλβιο.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Σίμπσον, Γουίλιαμσον, Ανίτα (62'Μπεν Αρφά), Γιανγκά - Μπιβά, Χαϊντάρα (67'Μαρβό), Καμπάιγ, Σισοκό, Γκουτιέρεζ, Μπιγκιριμάνα (46'Σόλα Αμεόμπι), Σισέ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Λουσιάο, Γκαράι, Αλμέιδα, Γκαϊτάν, Μάτιτς, Πέρεζ, Λίμα (72'Καρντόσο), Τζον (76'Ροντρίγκο), Σάλβιο (92'Ζαρντέλ), Μελγκαρέγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα