Οι πρώτες αλλαγές από Παράσχο

23:10 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

Πλησιάζει η ώρα για το ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Ατρόμητου. Ο έμπειρος τεχνικός καλείται να ανακατέψει την... τράπουλα και να παρουσιάσει σαφώς βελτιωμένο το «κυανόλευκο» σύνολο.

Το πρώτο πράγμα που πάει να αλλάξει ο Μακεδόνας τεχνικός είναι το σύστημα της ομάδας. Τα... 4-2-3-1 και 4-3-3 ανήκουν στο παρελθόν και τη θέση τους έχει πάρει το 4-4-2.

Σε αυτό ειδικούς ρόλους θα έχουν Σουμπίνιο και Ναπολεόνι. Αυτοί είναι δύο παίκτες οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Παράσχο και στον Λεβαδειακό, την περασμένη σεζόν, και αν μη τι άλλο ο προπονητής τους

ξέρει τα... κουμπιά τους.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (11/4) φάνηκε πως και οι δύο θα έχουν ιδιαίτερους ρόλους στον... νέο Ατρόμητο. Στις δοκιμές που έγιναν φάνηκε πως ο «Σούμπι» θα επιφορτιστεί με το να φτιάχνει παιχνίδι, τη στιγμή που ο Ιταλός επιθετικός θα ανοίγει διαδρόμους στον Κούτσι. Ο τελευταίος φαίνεται να κερδίζει τη «μάχη» από τον Καραμάνο.

Από εκεί και πέρα ο Ράντμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Σκόνδρας στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Γιαννούλης στο αριστερό και οι Νάστος, Λαζαρίδης στο κέντρο της. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Φυτανίδης και Δημούτσος, με τον Μπρίτο να κινείται δεξιά και τον Σουμπίνιο αριστερά.

Εκτός από την «μάχη» της Κρήτης θα είναι οι τιμωρημένοι Ιγκλέσιας και Ταυλαρίδης. Η προπόνηση της Παρασκευής (12/4) θα αποκαλύψει τα τελικά πλάνα του Παράσχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα